מסך מחשב

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה בקניית מסך מחשב
המליצו לי על HP Z24X אבל הוא יוצא כמעט 5000 כולל מע"מ
או Dell UltraSharp U2713H

אשמח לשמוע עוד רעיונות
וכיוון שאני עובד על שני מסכים האם לקנות רק אחד זה יהיה נוח?

תודה מראש לעונים

• הוסף לסימניות
מסכים מקצועיים

שלום וברכה.

אם אתה מחפש מסך מקצועי ואיכותי אז ישנן רק 2 אפשרויות. EIZO או NEC מהסדרה המקצועית. אמנם הם יקרים אבל למי שמחפש מסך באמת איכותי זה שווה את זה.
מנסיון אישי רב אני לא ממליץ לך לקנות את hp או DELL. ובמיוחד תתרחק מהדגם U2713H של DELL משום שהוא סובל מבעיית Ghosting מחרידה. (ראה קישור)
https://www.youtube.com/watch?v=jLowUaECsyE&spfreload=10

מבין NEC או EIZO הייתי ממליץ על NEC משום שהמחיר שלEIZO בארץ מוגזם מדי לדעתי אף על פי שיש להם יתרון בכך שיש להם בארץ מעבדה.
הסיבה שהמסכים האלו מומלצים היא בגלל שהם בנויים באופן מאוד ייחודי לעבודה גרפית מבחינת תמיכה בכיסוי צבע SRGB ו ADOBE RGB ותמיכה מלאה ב10ביט. כמו כן הם תומכים בכיול חומרתי, כלומר באמצעות מכשיר כיול ניתן לכוון את הגוונים של המסך כך שהם יהיו מדוייקים והשינוי מתבצע ישירות בתוך המסך. בנוסף החברות מתחייבות לאחידות גוון בכל מרחב המסך מה שאומר שלא יהיה לך איזורים עם גוונים שונים וזאת אודות לשבב מיוחד שמובנה במסך ומונע את הבעיה הזו שמאוד מצוייה במסכים אחרים כולל hp ו dell. בקיצור יש לי נסיון עם NEC ואני מאוד ממליץ!

להלן קישור לדגם המדובר:
http://www.iqpc.co.il/home/showItemMenu.asp?id=12818
באותה הזדמנות יש לציין שאני מאוד ממליץ על החנות הזו. (תדבר עם יאיר)

בכל אופן מומלץ מאוד להצטייד גם במכשיר כיול מהדגם הבא: i1Dsplay Pro
http://www.xrite.com/i1display-pro

שיהיה בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מסכים מקצועיים

אב

• הוסף לסימניות
תקציב?

• הוסף לסימניות
השאלה אם בתור תלתיסט אני צריך כזה מסך?
אני לא מביא לדפוס.
לא חשבתי לעבור את ה4000 למסך.

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר את החברה הזו ואני לא ממליץ להתעסק עם חברות לא מוכרות.

• הוסף לסימניות
אם אתה לא מקפיד על מסך ברמה גבוהה ולא מחפש מסך 10 ביט עם תמיכה בכיול חומרתי וכיסוי צבע רחב אז שמעתי שאנשים מרוצים מהדגם U2715H של DELL. כנראה שהוא לא סובל מהבעיות של הדגם של U2713H אבל אין לי נסיון אישי איתו. (להלן קישור)
http://www.iqpc.co.il/home/showItemMenu.asp?id=12305

אם אתה מחפש מסך ברמה גבוהה שיתן לך תמיכה מלאה ב 10 ביט וכיסוי ADOBE RGB וכן מנגנון מובנה לשמירה על אחידות גוונים ואיכות תצוגה לאורך שנים אז NEC מהדגם שציינתי זה הפתרון הטוב ביותר לדעתי.

בכל אופן אני ממליץ לרכוש מכייל מסך. מנסיון עם דגם U2713H, בנוסף לזה שהוא הגיע עם בעיית Ghosting, הצבעים שלו היו ממש לא מכוונים וללא כיול לא היה שייך להשתמש בו.

• הוסף לסימניות
לי יש U2715H של DELL ואני מאוד מרוצה, הוא גם לא יקר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה