כללי מסך מחשב

• הוסף לסימניות
איזה מסך עדיף בין 2 המסכים הנ"ל.
ואם אכן הם מתאים לצרכי הגרפיקה.

תודה מראש

קבצים מצורפים

• מסך1.jpg
    KB 35.9 · צפיות: 10
  • מסך2.jpg
    KB 39.6 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפה_פה;326249:
לדעתי-סמסונג לא מתאים.

אני דווקא שמעתי שסמסונג מאוד מומלץ.
אשמח לדעת לפי מה את קובעת את העובדה שהוא לא מתאים...

• הוסף לסימניות
האמת היא שאין שום הבדל מהותי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;326373:
האמת היא שאין שום הבדל מהותי.

הכל מיוצר בסין, כמעט באותו בית חרושת, וכל חברה מזמינה פס ייצור עם הלוגו שלה.
עולם השקר.

• הוסף לסימניות
ועדיין יש פער של 300 ש"ח לטובת סמסונג למחיר ספק.(עדיין סמסמונג קטן יותר באינטש1)
אשמח המלצה לגבי אחת החברות...

אישית קיבלתי מהספק המלצה ל-LG היות ויחס הנגודיות כאן הוא 1:30,000
לעומת סמסמונג 1:20,000
(לא שזה ממש אומר לי משהו...אבל אם כבר קונים שיהיה )

• הוסף לסימניות
מנסיון. מסכי סמסונג לא אחידים בצבעים. למטה יותר בהיר. למי שלא אכפת מכך-זה מתאים

• הוסף לסימניות
לבינתיים הוחלט על מסך של DELL
22 אינטש
אשמח לקבל ביקורת על הדגם הנ"ל

• הוסף לסימניות
לי יש מסך דל 24 אינצ'.
עד היום, לאחר שימוש מסיבי בן כשנתיים ימים, לא נס ליחו. הוא מצוין, חזק וחד עד למאד, וזרחני (-אולי קצת יתר על מידה- נראה לי ענין של טעם...)

ולמרות כל זאת- לומר שיש הצדקה לעלות המטורפת (יחסית לשאר השוק)?? למרות ההמלצות החמות שקבלתי מגורמים מוסמכים, על יחודו ותועלתו לצרכים גרפיים, עד היום יש בי התלבטויות על ה-4,100 ש"ח האלו (ודומני כי בזמנו מחירו היה 6,000) ובעיקר- אשמח אם מישו יגלה לי מהו הסוד המהולל ההופכו ל'מותאם אישית לגרפיקה' כלשון הציבור. אני עד לרגע זה לא גיליתי הרז.
(אמת, יש בו צ'ופרים חמודים -מלבד כמובן איכות התצוגה שאין חשוב ממנה- כגון: כניסות י.אס.בי וכרטיסי זכרון ישירות, סיבוב של 360 מעלות, ושאר ירקות, אבל מכאן ועד לעלות ה....:cool:)

וק"ו כיום, שישנם מסכים מתחרים בגודל רב יותר, ובמפרטים מצוינים, בשליש וברבע מחיר...

אגב, אם במקרה ההצעה שאת צועדת עליה היא זולה, למרות המותג הנ"ל הידוע כיקר, ראי הודעתי זו כמבוטלת. שכן כאמור- אחרי הכל יכולתי להיות מרוצה עד לב השמיים, לולא שפיכות הדמים... :)

• הוסף לסימניות
המחיר שאני קיבלתי ל 22 אינשט (נאמר לי של-24 המחיר ממש קופץ)
נע סביבות 1400 ש"ח כולל מע"מ.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י st28;326499:
נאמר לי של-24 המחיר ממש קופץ
וואו---אז כנראה זו הסיבה -מה שרשמת לעיל...

אם כך- המלצתי הדלה והאישית, אך החמה -רוצי על זה--- :)
(ושימי לבך רק להערתי על הזרחנות)

• הוסף לסימניות
יש מסך של דל 24 אינצ'
קניתי לפני כשנה בסביבות 3.5 אלף

שימי לב,
ההבדל הגדול במחיר הוא לא בגלל הגודל
אלא בגלל הפאנל של המסך..
יש פאנל מיוחד יותר שמותאם לגרפיקה והוא מקפיץ את המחירים כלפי מעלה
(אני לא זוכרת את ההגדרה שלו)
כשאני קניתי מסך גם רציתי להתפשר על גודל
אבל פאנל לגרפיקה בדגמי דל יש רק ב-24 אינצ'

בשולי הדברים אני חייבת לציין
שלמרות שהשקעתי המון כסף במסך
לאחר שימוש של שנה
צד שמאל במסך מאיר יותר
וזה גורם לצבע יותר בהיר באיזור

ולכן אם את רוצה מסך מקצועי באמת
לכי על איזו, או מסכי מק.

• הוסף לסימניות
גם לי יש דל 24
קניתי לפני כשנה בכ600 דולר קנדי (קצת פחות מאמריקאי)
וגם לי בצד שמאל בהיר יותר חוץ מהמסך עצמו שהוא בהיר מדאי
אבל אני עדיין נהנה ממנו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה