אנונימית:))
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
תודה!@אנונימית)
אין צורך להשיב לו.
אני עוד הייתי תמימה
אבל למה פנית דווקא אלי?
תודה!@אנונימית)
אין צורך להשיב לו.
ככה?או פשוט להשיב לו באותה מטבע![]()
דווקא אצלי זה עבד יופיככה?
אוייש נכון, אז הן באמת לא מועילות!
ולנושא אחר אך קשור בעקיפין לרגע תרשו לי לסטות
איך מצטטים את ההודעה שאני רוצה להגיב עליה?
אשמח לתגובה לרגע
אחר כך נמשיך מאיפה שעצרנו
אוקי טוב נראה לי שהבנתי
לגמרי, אני לא מפסיקה לצחוקאחד האשכולות המוזרים שהיו פה אי פעם.
או לבחור את המילים שרוצים לצטט והוא יכתוב צטט...
גם נכוןאו לבחור את המילים שרוצים לצטט והוא יכתוב צטט...
אוקיי.היו כאן כמה איי הבנות ואין לי כח להתחיל לכתוב הכל כי זה רק ימשיך ...אבל טעות אחת שלי לא היתכוונתי בצבע צהוב אלא לבן כהה או צהוב בהיר -צבע בא'ז
האם המסכות השחורות שומרות? או רק נוחות....
יש משהו...נראה לי שהאשכול המוזר הזה... פשוט ניצול של הרגע האחרון לפני ר"ח אב שאז ממעטין בשמחה..
נראה של מנתחיםנכון מאוד..
זה גם פוגם בראיה...
[וסתם, זה לא ניראה כזה טוב...]
ראיתי מישהו שכיסה את הפילטר עם סלוטייפ.זה שאמרתי שלא כדאי ללכת עם מסכות עם פילטר לא אומר שצריך למשוך החוצה/לגזור את הפילטר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים