נכתב ע"י גלבוע;1058461:מקום שקט ונעים, שנחמד לשבת בו.
נקי - גם הרצפה, השולחנות והאוכל....
משהו בסגנון "קפה קפה".
כמובן, בהכשר מהודר.
יש חיה כזו בבני ברק?
נכתב ע"י סתם;1058476:מנטה בייגל
איפה יש סטייל מחוץ לב"ב בהכשר לא מהדרין/רבנות ?נכתב ע"י poto12;1058518:אין מסעדות בבני ברק אלא אם כן אתם רוצים היימיש ואז אתם יכולים ללכת לעקיבא פקין או לברסלר קורניק ...(מבחנתי הכל אותו סוג ) אוכל פשוט וטעים אבל מזכיר אולמי חתונות..... והמקום נו.... זה לא קפה קפה..
אגב לא נראה לי שיפתחו כ"כ מהר מסעדות טובות בבני ברק
1.בגלל הכשרות של הרב לנדא (בעקיבא פקין משתמשים בהרבה חומרי טעם בשביל לחקות את הדבר האמיתי...ובכל מסעדה שמתיימרת להיות סינית אפ' במסעדה היהודית ובטח יש עוד כאלה...ולא רק ברוטב סויה מחומר כימי כלשהוא אלא גם נגיד חומר שמדמה טעם מעושן לבשר....)
2. הציבור שרוצה סטייל לדעתי יצא מבני ברק בשביל מסעדה זה ירגיש לו יותר סטייל והעולם הגדול (הרבה לא אוהבים לשבת בצ'ונט)
נכתב ע"י סתם;1058476:מנטה בייגל
אני לא כ"כ מכירה את בני ברק, אבל נראה לי שבבני ברק זה כבר השיא...נכתב ע"י גלבוע;1058530:דומה בול לקפה קפה![]()
נכתב ע"י דאלארס;1058553:במרחק נגיעה מאנג'ל השומר יש את גבעת שמואל.
עומד בכל הדרישות שלך כולל קפה קפה.
נכתב ע"י דאלארס;1058553:במרחק נגיעה מאנג'ל השומר יש את גבעת שמואל.
עומד בכל הדרישות שלך כולל קפה קפה.
"מקום שקט ונעים, שנחמד לשבת בו.
נקי - גם הרצפה, השולחנות והאוכל...."
אין דברים כאלה, בבני ברק אוכלים בשביל לא להיות רעבים לא בשביל להינות!!
נכתב ע"י גלבוע;1058555:חוששני שבדרישות הכשרות הוא לא עומד...
שיהיו מלאות באנ"ש חסרי יר"ש שלא יודעים על מי הם סומכיםנכתב ע"י דאלארס;1058562:אני לא בטוח, יש שם כמה בתי קפה ומסעדה בשרית שמלאות באנ"ש
מי חתום על התעודה אני לא יודע.
יש עוד אפשרות ששווה לבדוק אם המטרה היא פגישה עם משהו קטן לנשנוש הלובי של מלון ויזניץ' - ציפורי.
וכמובן יש את מסעדת ציפורי על ז'בוטינסקי כשר לאללה...אבל בשרי ואין חנייה.
נכתב ע"י סתם;1058613:שיהיו מלאות באנ"ש חסרי יר"ש שלא יודעים על מי הם סומכים
שיאכלו אותהאחרי 120
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים