מידע שימושי מספר מעקב שמתחיל UZ ומסתיים באות Y-(חבילה מאלי אקספרס)יש עליו מעקב??(כי אמור להיות..)

• הוסף לסימניות
הזמנתי מאלי אקספרס חבילה באופציית המשלוח של AliExpress Standard Shipping-
שאמור להיות עליה פרטי מעקב, וקיבלתי מספר שמתחיל UZ ומסתיים באות Y.

מישהו יודע אם יש מעקב אחר מספרים אלו גם בארץ?האם זה אכן המשלוח המהיר או שעבדו עלי:eek:?

תודה רבה!!!!

• הוסף לסימניות

מישהו יודע אם יש מעקב אחר מספרים אלו גם בארץ?האם זה אכן המשלוח המהיר או שעבדו עלי:eek:?

תודה רבה!!!!
בדקת פה:

• הוסף לסימניות

תודה רבה!!!!
לפעמים הם משנים את מספר המעקב בהמשך
כדאי לשים לב

• הוסף לסימניות

תודה רבה!!!!

הגיע אליך בסוף המשלוח?

כי גם אני קיבלתי משלוח עם כזה מספר מעקב ולא מופיע בדואר ישראל ובאלי אקספרס רשום שהחבילה הגיע לארץ מלפני שבועיים

• הוסף לסימניות
נס
הגיע אליך בסוף המשלוח?

כי גם אני קיבלתי משלוח עם כזה מספר מעקב ולא מופיע בדואר ישראל ובאלי אקספרס רשום שהחבילה הגיע לארץ מלפני שבועיים
הם מחליפים בארץ מספר מעקב . נסה כאן ותקבל מספר מעקב חדש.

• הוסף לסימניות
הם מחליפים בארץ מספר מעקב . נסה כאן ותקבל מספר מעקב חדש.
יש לי עכשיו 2 הזמנות עם מס' מעקב שמתחיל בUZ...............Y, ושניהם פחות מ5 דולר
ואחד מהם כבר הגיע מכתב מהדואר עם מס' מדף וזה עם אותו מס' מעקב, [אגב, הוזמן ב23/06/21, ותוך פחות מ3 שבועות כבר יש מס' מדף, ובמעקב של הדואר כרגיל אין נתונים]. ובכל אתרי המעקב רשום שהגיע לארץ היעד

והשני שדוקא הזמנתי כשבועיים לפני הנ"ל יש רק עדכון עד השלב של שחרור מהמכס ואני עדיין מחכה

וגם ניסיתי עם האתר packageradar ואין שם החלפת מספר והכל כנ"ל

ז"א שאין בזה כללים ו"כל חבילה והסיפור שלו"

• הוסף לסימניות
באתר הזה מופיע לי על 2 חבילות שהם הגיעו ומחכות לאיסוף אך אין לי שום מושג היכן הן ממתינות לי. לא קיבלתי מידע, בדואר או בציטה לא מכירים את החבילות האלו... מה עושים?

• הוסף לסימניות
1 עלית על אשכול ישן מאד
2 יש אשכול שאלות ותשובות לאליאקספרס ויש שם הרבה דיונים בזה
3 בכל אופן, לפי האותיות המתחילות אפשר לדעת פחות או יותר באיזה חברה זה נשלח,

• הוסף לסימניות
באתר הזה מופיע לי על 2 חבילות שהם הגיעו ומחכות לאיסוף אך אין לי שום מושג היכן הן ממתינות לי. לא קיבלתי מידע, בדואר או בציטה לא מכירים את החבילות האלו... מה עושים?
ניסית את האתר הזה ?
אם כן אז אמור להיות כתוב לך שם מה המספר מעקב בעדכני (אולי התחלף)
ולפי המספר תדעי באיזה חברה לחפש
בהצלחה

• הוסף לסימניות
ניסית את האתר הזה ?
אם כן אז אמור להיות כתוב לך שם מה המספר מעקב בעדכני (אולי התחלף)
ולפי המספר תדעי באיזה חברה לחפש
בהצלחה
על זה דיברתי, מופיע פירוט המעקב של החבילה ושזה מחכה לאיסוף בירושלים, אבל לא מופיע איפה זה בירושלים!!!!

• הוסף לסימניות
על זה דיברתי, מופיע פירוט המעקב של החבילה ושזה מחכה לאיסוף בירושלים, אבל לא מופיע איפה זה בירושלים!!!!
רשום באיזה חברת משלוחים?
אם כן בדר"כ אפשר דרכם
ואולי תנסי באתר הזה, קרה לי מקרים שהיה שם מספר חילופי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה