בדקת פה:הזמנתי מאלי אקספרס חבילה באופציית המשלוח של AliExpress Standard Shipping-
שאמור להיות עליה פרטי מעקב, וקיבלתי מספר שמתחיל UZ ומסתיים באות Y.
מישהו יודע אם יש מעקב אחר מספרים אלו גם בארץ?האם זה אכן המשלוח המהיר או שעבדו עלי?
תודה רבה!!!!
לפעמים הם משנים את מספר המעקב בהמשךהזמנתי מאלי אקספרס חבילה באופציית המשלוח של AliExpress Standard Shipping-
מישהו יודע אם יש מעקב אחר מספרים אלו גם בארץ?האם זה אכן המשלוח המהיר או שעבדו עלי?
תודה רבה!!!!
הזמנתי מאלי אקספרס חבילה באופציית המשלוח של AliExpress Standard Shipping-
תודה רבה!!!!
הם מחליפים בארץ מספר מעקב . נסה כאן ותקבל מספר מעקב חדש.הגיע אליך בסוף המשלוח?
כי גם אני קיבלתי משלוח עם כזה מספר מעקב ולא מופיע בדואר ישראל ובאלי אקספרס רשום שהחבילה הגיע לארץ מלפני שבועיים
יש לי עכשיו 2 הזמנות עם מס' מעקב שמתחיל בUZ...............Y, ושניהם פחות מ5 דולרהם מחליפים בארץ מספר מעקב . נסה כאן ותקבל מספר מעקב חדש.
ניסית את האתר הזה ?באתר הזה מופיע לי על 2 חבילות שהם הגיעו ומחכות לאיסוף אך אין לי שום מושג היכן הן ממתינות לי. לא קיבלתי מידע, בדואר או בציטה לא מכירים את החבילות האלו... מה עושים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים