מספר שאלות על המשכנתא שלי

• הוסף לסימניות
שלום,

אני לא מבין במשכנתאות כלל, ולקחתי משכנתא ע"י יועץ משכנתאות לפני 4 חודשים. עכשיו 4 חודשים אחרי לקיחת המשכנתא, אני מעוניין לשאול מספר שאלות:
  1. למה לאחר 4 החזרים גבוהים, המשכנתא שלי גבוהה יותר מהסכום המקורי? על מה שילמתי עד כה?
  2. בהמשך לשאלה הראשונה, איך זה מסתדר עם זה שהמשכנתא שלי הינה ל-15/20 שנה? התשלומים בהמשך יהיו גבוהים יותר?
  3. מה דעתכם על המצב של המשכנתא ברגע זה (ריביות) והאם כדאי להשתמש בכסף זמין כדי לכסות חלק מהמשכנתא?
משכנתא.png

• הוסף לסימניות
הקרן עלתה כי 410k צמוד למדד [המחירים לצרכן]
דחוף לסגור את המסלול הראשון
ומומלץ מאוד גם את המסלול השלישי [יש שם זכאות?[

• הוסף לסימניות
מניסיון, תבטל דחוף את המסלול צמוד מדד!
הקרן רק מטפסת ומטפסת בכל חודש...

• הוסף לסימניות
אם יש כסף לסגור כמובן שעדיף לסגור את המצ..

אגב השאלה היא למה כזה מסלול עם צמודות ??
באמאלי לפני 5 חודשים לקוח . אני רוצה שתגיד לי אם אתה יכול לשפר לי משמעותית את ההצעה שלי. מה ההצעה??? שליש קצ 2-3 פריים. אמרתי לו ככה. אני יכול לשפר בוודאות. אבל. אני לא ממליץ על המשכנתא בבניה הנוכחית אלא אחרת..והתחלתי להסביר. הוא אומר לי אני רוצה רק ככה. רק לדעת אם תביא לי שיפור בריביות. אז הבאתי לו חצי 0.6 פחות בקצ ו0.3 פחות בפריים. ושוב לא ממליץ על התמהיל התעקש... לפחות הצלחתי לשכנע אותו לקחת סינרגיה ושיסגור חלק מהקצ​

• הוסף לסימניות
האם כבר עכשיו כדאי למחזר משכנתא חיצונית עם הבנק הנוכחי שלי (לאומי)?

• הוסף לסימניות
לא ברור השאלה.
אני שואל, האם במצב הנוכחי שווה לי לקחת את המשכנתא שלי במזרחי טפחות, ולנסות למחזר אותה עם הבנק שלי (לאומי)? האם אני אקבל הצעה יותר טובה?

• הוסף לסימניות
אני שואל, האם במצב הנוכחי שווה לי לקחת את המשכנתא שלי במזרחי טפחות, ולנסות למחזר אותה עם הבנק שלי (לאומי)? האם אני אקבל הצעה יותר טובה?
אתה לקוח לאומי בעו"ש?
יכול להיות שיתנו לך תנאים יותר טובים, אבל הם בהחלט לא הבנק הכי טוב היום.
תנסה אולי יותר כיוון של מרכנתיל/דיסקונט/פועלים.

• הוסף לסימניות
אישית חושב שמרכנתיל פחות. אבל זה עניין של עבודה קבועה. וכל אחד והקשרים שלו​

• הוסף לסימניות
בהחלט. בקו הכללי אבל הם מהטובים היום, לא?
לדעתי . הטובים כיום זה . לאומי. דסקונט פועלים.. אבל מרכנתיל בהצעה מתחרה יכול להתמודד לא רע. לא ההצעה ראשונית

• הוסף לסימניות
לפי דעתי הכי זולים ביום זה לאומי פועלים ודיסקונט
מרכנתיל ממש לא יכולים להתחרות
וביצעתי כמה תיקים ממש לאחרונה במרכנתיל..
הם פשוט לא מתאימים לכל עסקה

• הוסף לסימניות
מרכנתיל לא בפרשה.. במיוחד לא בקלצים

אי אפשר לקחת בנק קטן ולראות אותו כמתחרה.. אין חיה כזו..
דיסקונט מנסה בכל כוחו וממש מתאבד.. כל השאר לא.

• הוסף לסימניות
מי יכול לעזור לי עם המשכנתא שלי ?
החודש ההחזר החודשי עלה בעוד 10% , נורמלי ?

• הוסף לסימניות
מי יכול לעזור לי עם המשכנתא שלי ?
החודש ההחזר החודשי עלה בעוד 10% , נורמלי ?
הגיוני
הגיוני גם שאין מה לעשות כל כך
אם זה בפועלים או בדיסקונט אולי תוכל להאריך את המסלול של הפריים ולהוריד קצת את ההחזר החודשי .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה