- הוסף לסימניות
מה שיש בגוגל לא מחובר
או לחילופין מה השעות פתיחה בחנוכה?,
מגיעה מרחוק ולא רוצה לטרוח סתם
תודה מראש!
או לחילופין מה השעות פתיחה בחנוכה?,
מגיעה מרחוק ולא רוצה לטרוח סתם
תודה מראש!
אני ממש אשמח!הם סוגרים כל יום או 21:00 או 21:30 אני לא זוכר אבל היום כנראה כבר סגור
אבל בל''נ מחר בצהרים אני יעבור שם ואני יבדוק
שכחתי אתמול לעדכןאני ממש אשמח!
שעת פתיחה וסגירה בחנוכה
אינמילות!
יש"כ גדול!!!!שכחתי אתמול לעדכן
הם פתוחים כרגיל עד השעה 21:00
כן, הם פתוחים רצוףהם פתוחים בצהרים רצוף
כן ברחוב הדוידקהשמעתי שהם פתחו סניף חדש גדול נוסף ומרווח מאד ברח' יפו נראה לי, לא יודעת כתובת מדויקת, אולי משהו ידע לעדכן פה
יש להם גם סניף אבל חנות קטנה ברחוב דוד פינת מוסיאף קרוב לדואר ישראלהם פתוחים בצהרים רצוף
שמעתי שהם פתחו סניף חדש גדול נוסף ומרווח מאד ברח' יפו נראה לי, לא יודעת כתובת מדויקת, אולי משהו ידע לעדכן פה
אכן הסניף ברח' דוד מאד חלקי עם מעט סחורהיש להם גם סניף אבל חנות קטנה ברחוב דוד פינת מוסיאף קרוב לדואר ישראל
גם אני שמעתי ככה רק אני גר בגאולה אז אין לי ענין ללכת עד לשםאכן הסניף ברח' דוד מאד חלקי עם מעט סחורה
הסניף החדש שאמרו לי שפתחו הוא ענק מרווח ונוח לקניה, עם אותה סחורה ומחירים.
נראה לי ליד מקס סטוק בהדוידקההאם יש למישו כתובת מדויקת של הסניף החדש?
וכן, האם פתוחים ביום שישי ושעות פתיחה
כן, זה ממש ליד מקס סטוק 2 חנויות ליד, לכיוון מאפה נאמן.נראה לי ליד מקס סטוק בהדוידקה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //