דרוש מידע מספר של חנות אומנות השולחן הישיבה 4 ירושלים,יש למישו?

• הוסף לסימניות
מה שיש בגוגל לא מחובר
או לחילופין מה השעות פתיחה בחנוכה?,
מגיעה מרחוק ולא רוצה לטרוח סתם

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
הם סוגרים כל יום או 21:00 או 21:30 אני לא זוכר אבל היום כנראה כבר סגור
אבל בל''נ מחר בצהרים אני יעבור שם ואני יבדוק
אני ממש אשמח!
שעת פתיחה וסגירה בחנוכה
אינמילות!

• הוסף לסימניות
עוד שאלה,
הם סוגרים בצהריים?
(לא הספקנו להגיע בחנוכה:)

• הוסף לסימניות
הם פתוחים בצהרים רצוף
שמעתי שהם פתחו סניף חדש גדול נוסף ומרווח מאד ברח' יפו נראה לי, לא יודעת כתובת מדויקת, אולי משהו ידע לעדכן פה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הם פתוחים בצהרים רצוף
שמעתי שהם פתחו סניף חדש גדול נוסף ומרווח מאד ברח' יפו נראה לי, לא יודעת כתובת מדויקת, אולי משהו ידע לעדכן פה
יש להם גם סניף אבל חנות קטנה ברחוב דוד פינת מוסיאף קרוב לדואר ישראל

• הוסף לסימניות
יש להם גם סניף אבל חנות קטנה ברחוב דוד פינת מוסיאף קרוב לדואר ישראל
אכן הסניף ברח' דוד מאד חלקי עם מעט סחורה
הסניף החדש שאמרו לי שפתחו הוא ענק מרווח ונוח לקניה, עם אותה סחורה ומחירים.

• הוסף לסימניות
האם יש למישו כתובת מדויקת של הסניף החדש?
וכן, האם פתוחים ביום שישי ושעות פתיחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה