מספר תפוס>>>>>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OzEzer;1420190:
גם לי זה קרה.
מצאתי דרך לעקוף את זה.
תנסו לשלוח הודעה למישהו, ואז תתקשרו אל עצמכם, זה משתחרר.

אפשר הסבר יותר מובן?

• הוסף לסימניות
תשלחו למישהו הודעה.. זה אמור לשחרר את הבעיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chw;1420195:
וטלפון כשר ?

לזה אין לי עדיין פתרון.
אני מאוד שוקל לעבור חברה אחרי היום, מתברר שכל היום כל מי שניסה להתקשר אליי שמע צליל ממתינה, אבל בפועל לא הייתי בשיחה ובכלל לא ראיתי על הצג שמישהו ניסה להשיג אותי..

• הוסף לסימניות
הבעיה שלי זה לא רק היום
למה לא התנידתי עד היום? סתם מטעמי עצלות!!

• הוסף לסימניות
פורסם עכשיו ברוטר: בעיית תקשורת בגולן טלקום וסלקום, קשיים בהוצאת וקבלת שיחות

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה... ומצאתי פתרון בכשרים!!!

ללחוץ: תפריט, ואז הגדרות ואז טלפון ואז בחירת מפעיל ואז אוטומטי.
וזה התחיל לעבוד... ( בלי אחריות, אבל פעם בחברה נתנו לי את העצה הזו...ולמי שהיה בחור אוטומטי שיבחר את המצב השני - זה לוקח זמן עד שמעדכן, לא להבהל.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאהמם;1420202:
וזה התחיל לעבוד... ( בלי אחריות, אבל פעם בחברה נתנו לי את העצה הזו...ולמי שהיה בחור אוטומטי שיבחר את המצב השני - זה לוקח זמן עד שמעדכן, לא להבהל.)

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מממ פעם אחת והפסיק לי שוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאהמם;1420202:
לא עזר לי

• הוסף לסימניות
איפה יש את זה ב"סמסונג אברייכים"?;)

• הוסף לסימניות
לא עוזר

• הוסף לסימניות
איפה יש את זה ב"סמסונג אברייכים"?;)

הגדרות->רשת->ידני/אוטומטי - לא עוזר..

• הוסף לסימניות
מה עושים עכשיו?
אני צריכה קו דחוף.

• הוסף לסימניות
יש כאן אולי איזה סוכן של אורנג??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OzEzer;1420190:
גם לי זה קרה.
מצאתי דרך לעקוף את זה.
תנסו לשלוח הודעה למישהו, ואז תתקשרו אל עצמכם, זה משתחרר.

לא עוזר.. :(

• הוסף לסימניות
אין כאן איזה מישהו שהוא סוכן של אורנג באיזור ביתר?

• הוסף לסימניות
גם אני בגולן, התיאשתי
התקשרתי עכשיו לסוכנות של הוט מוביל
הם שולחים לי כרטיס בדואר.
נגמר סיפור.

• הוסף לסימניות
יש כרגע בעיה בגולן
ככה אמרו לי בחנות פה.
ענין שלכמה שעות:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה