מספר תפוס>>>>>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקר;1420245:
גם אני בגולן, התיאשתי
התקשרתי עכשיו לסוכנות של הוט מוביל
הם שולחים לי כרטיס בדואר.
נגמר סיפור.

איך הם?
ומה המחירים שלהם?
והמכשיר לא יחסם לי שאני יכניס סים חדש?

• הוסף לסימניות
חבר'ה ,
זה מחדל!!!!!
צריך אחרי שהשיחות יחזרו להציף אותם בתלונות....
ה-פ-ג-נ-ה......................................................
מה זה אמור להיות??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1420250:
חבר'ה ,
זה מחדל!!!!!
צריך אחרי שהשיחות יחזרו להציף אותם בתלונות....
ה-פ-ג-נ-ה......................................................
מה זה אמור להיות??

העיקר שיחזרו ואני אישית עוברת-------------
שונאת אותם.קונצים מבוקר עד לילה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נמנמת;1420247:
איך הם?
ומה המחירים שלהם?
והמכשיר לא יחסם לי שאני יכניס סים חדש?

הם עובדים על א'ורנג (כמו שגולן עובדים על סלקום)
המחיר 25 ללא הגבלה
בקשר לסים תשאלי בסוכנות תלוי בסוג המכשיר.
יש להם מעלה קטנה שבגולן אם מדברים שעה זה מתנתק ואצלם לא.
יש לי פה מספר של סוכנות 02-6458383
בתפריט 3

• הוסף לסימניות
תנסו ליהנות.
זמן איכות.
מתי אפשר לזכות ברגעים נדירים שכאלה??

העם עם (נפגעי) הגולן.

• הוסף לסימניות
לי זה קורה עם אורנג'
בטלםון הביתי.
מישהו ניתקל בזה?
מנסה להתקשר הביתה וכל הזמן תפוס
כבר כמה ימים מרו לי שמנסים להשיג אותי ואני לא עונה
לא הבנתי על מה מדברים עד שניסיתי להתקשר עכשיו הביתה..

זה קורה לנו המון עם אורנג...
מה עושים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1420258:
הקו חזר!!!!!!
ב''ה

לי זה עבר עכשיו לשיחות חירום בלבד.

• הוסף לסימניות
לפחות זה סימן שהם עובדים על זה

• הוסף לסימניות
נמנמת אם הכרטיס אמור להגיע בדואר לא הייתי תולה בזה הרבה תקוות
זה יכל להגיע גם עוד חודש

• הוסף לסימניות
אצלי הקו חזר עכשיו (בירושלים).

אגב, לא מתרעמים כל כך על "תקלה", זה יכול לקרות בכל חברה! ולא עושים מיד הפגנות, או לעבור מיד לחברה אחרת בגלל תקלה!

• הוסף לסימניות
אנא תענו....

קופצת על האשכול,
מי שמתקשר אלי טוען שהוא שומע הד לדיבור שלו וזה נורא מעצבן,
מישהו מכיר את התופעה- מה עושים?
והאם זה נובע מבעיה של חברת התקשורת או של המכשיר בעצמו (c2)?

• הוסף לסימניות
גם בסלקום יש עכשיו בעיה כזאת לאמא שלי.

• הוסף לסימניות
לחסומים:
תקלה ברשת סלקום: לקוחות גולן טלקום וסלקום מנותקים
תקלה ארצית ברשת סלקום גורמת לקשיים בקבלת והוצאות שיחות אצל רוב לקוחות החברה, כמו גם לקוחותיה של חברת גולן טלקום אשר עושה שימוש ברשת אנטנות סלקום • סלקום: "בנקודות ספציפיות באזור הצפון ונתב"ג קיים קושי לסרוגין בהוצאת שיחות וגלישה שנמצא בטיפול סלקום". (בארץ)
חיים אבני|י"ג בחשוון תשעה 14:01 06.11.14
הדפסהאאא
תקלה ב'סלקום' ו'בגולן טלקום'
(לוגו סלקום: צילום מסך)
בשעות האחרונות מדווחים עשרות אלפי לקוחות של החברות סלקום וגולן טלקום על תקלה ארצית ברשת הסלולר, אשר אינה מאפשרת קבלת והוצאת שיחות בכל רחבי הארץ.

התקלה התרחשה ברשת המחשבים של חברת סלקום, אשר גם משמשמת את חברת גולן טלקום, ובעקבות כך גם מאות אלפי לקוחות הגולן טלקום חווים את הקשיים.

בתוך כך, העלתה חברת גולן טלקום הודע ללקוחותיה בעמוד הפייסבוק השמי שלה: "לקוחות יקרים, בשל בעיות ברשת המארחת של גולן טלקום בנדידה פנים ארצית, חלקכם עשויים לחוות בעיות בקבלה והוצאת שיחות. אנו מתנצלים על אי הנוחות הזמנית,נמשיך לעדכן אתכם בנושא."

מחברת גולן טלקום נמסר בתגובה ל"כיכר השבת": עקב בעיות ברשת המארחת של גולן טלקום בנדידה פנים ארצית חלק מלקוחות גולן טלקום חווים בעיות זמניות בקו.

מחברת סלקום נמסר בתגובה: בנקודות ספציפיות באזור הצפון ונתב"ג קיים קושי לסרוגין בהוצאת שיחות וגלישה שנמצא בטיפול סלקום.

• הוסף לסימניות
שששוובבבבב????
בגולן טלקום בעיות.....
דיייייייייייייייי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה