נכתב ע"י עפולה;1215446:אני את התשלום השני קיבלתי כבר באמצע דצמבר [התאריך המקורי לקבלתו הוא באמצע ינואר], עתה אני ממתינה לתשלום השלישי שאמור רשמית ליכנס ב15/4 [יו"ט ראשון של פסח] ומאמינה שיוקדם כבר לסוף מרץ.
נכתב ע"י l222;1215479:גם אני כנ"ל
נכתב ע"י ip6;1215492:פותח האשכול התכוון כנראה לאלה שהגישו מאוחר ומקבלים בשתי תשלומים, זה אמור להיכנס ב 15.4 אבל התשלום הראשון נכנס בערך שבועיים לפני המועד שבו היה אמור להיכנס, אולי גם בתשלום השני יהיה כך.
נכתב ע"י l222;1215529:אני לא הגשתי מאוחר, והיה רשום לי שאקבל בשלושה תשלומים....
נכתב ע"י ip6;1215533:מי שהגיש מאוחר מקבל בשתי תשלומים...
נכתב ע"י l222;1215540:אני לא מבינה ,
קבלתי כבר שני תשלומים,
וזכור ךי שאני אמורה לקבל עוד תשלום, כך גם מסתדר לפי החשבון של הסכום שאנ יאמורה לקבל.
גם לא ידעתי שזה נקרא שהגשתי מאוחר, לפי מה מדרגים את זה...
נכתב ע"י saranus;1215556:בשנה האחרונה הם הקדימו את כל התשלומים שלהם בשבועיים שלוש
נכתב ע"י יהודית ג;1215569:מס הכנסה שלילי מוענק במועדים קבועים. 15.7, 15.10, 15.1, 15.4.
מי שהגיש תביעה עד ל 31.3, יקבל את המענק בארבעה תשלומים שווים.
מי שהגיש עד 30.6, יקבל בשלושה תשלומים.
מי שהגיש עד 30.9 יקבל בשני תשלומים.
ההזדמנות האחרונה היתה ב 27.12, והתשלום בפעם אחת.
למרות שהמועדים לעיל הם המועדים הרשמיים של משרד האוצר. הם מקדימים את התשלומים באופן ניכר לפני חגים. כך שמועד אוקטובר הוקדם ללפני ר"ה. וכן, המועד השלישי גם הוקדם.
לכן, יש צפי שהתשלום האחרון יכנס לפני פסח. (כך היה ג"כ אשתקד, שהתשלום הוקדם לחודש מרץ).
נכתב ע"י l222;1215573:כלומר הכי כדאי להגיש ב- 27/12 כי אז הכל מגיע בפעם אחת בלי בילבולים...
השאלה מתי מקבלים הכל בפעם אחת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים