- הוסף לסימניות
צריך שבתאריך 31.12.21 העובד יהיה בן 23 + ילדאם באמצע 2021 נהייתי זכאי, כלומר נהייתי בן 23 ונולד לי ילד, אבל לא הייתי זכאי במשך כל השנה, יש לי זכות?
לא משנה האם נולד ב1.1.21 או ב30.12.21
צריך שבתאריך 31.12.21 העובד יהיה בן 23 + ילדאם באמצע 2021 נהייתי זכאי, כלומר נהייתי בן 23 ונולד לי ילד, אבל לא הייתי זכאי במשך כל השנה, יש לי זכות?
מחשבים ממוצע לכאורה.מישהו יודע איך החשבון הולך אם בחלק מהחודשים הרווחתי כסכום הנדרש ומעלה (לא זוכר בדיוק כמה צריך 2100 או משהו כזה) ובחלק פחות?
מה הכוונה אין אופציה?רואה החשבון שלי הגיש סיכום שנת 2021 לפני כשבועיים,
עדיין אין לי אופציה להגשת בקשה למענק עבודה,
האם מישהו יודע למה/מתי/איך אפשר לקדם את הנושא ?
מי זה כולם ... כנראה אני לא מהמפלגה של כולם ..מה הכוונה אין אופציה?
כולם יכולים למלא כבר,
אתה פותח את האתר ומה מונע ממך למלא?מי זה כולם ... כנראה אני לא מהמפלגה של כולם ..
מי זה כולם ... כנראה אני לא מהמפלגה של כולם ..
כשמגישים את הבקשה עדיין אין מידע האם בכלל עבדת או לא כך שאין כזה דבר אין לי אופציה(כלומר אפשר להגיש את הבקשה ב1.1.2022) עוד לפני שיש דוחות סיכומיים בכללרואה החשבון שלי הגיש סיכום שנת 2021 לפני כשבועיים,
עדיין אין לי אופציה להגשת בקשה למענק עבודה,
האם מישהו יודע למה/מתי/איך אפשר לקדם את הנושא ?
אני עצמאי, לא שכיר.אתה פותח את האתר ומה מונע ממך למלא?
לא הבנתי אנחנו מלאנו לכמה אנשים לא נתקלנו בבעיה (חוץ מכרטיס אשראי שחסר),
אוקי לא יודעת איך זה עובד אצל עצמאי,אני עצמאי, לא שכיר.
גם אאני.אני עצמאי, לא שכיר.
מחושב לפי חודשים (כלומר גם מי שמקבל 8640 ש"ח לצורך הדוגמא, ז"א שהמענק שלו הוא 720 לחודש עבודה).מישהו יודע איך החשבון הולך אם בחלק מהחודשים הרווחתי כסכום הנדרש ומעלה (לא זוכר בדיוק כמה צריך 2100 או משהו כזה) ובחלק פחות?
זה נראה שאתה מסתכל בתוצאות של הבקשות הקודמות, ולא בהגשת בקשה חדשה.אני עצמאי, לא שכיר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //