עזרה מס הכנסה שלילי

• הוסף לסימניות
אם באמצע 2021 נהייתי זכאי, כלומר נהייתי בן 23 ונולד לי ילד, אבל לא הייתי זכאי במשך כל השנה, יש לי זכות?
צריך שבתאריך 31.12.21 העובד יהיה בן 23 + ילד
לא משנה האם נולד ב1.1.21 או ב30.12.21

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך החשבון הולך אם בחלק מהחודשים הרווחתי כסכום הנדרש ומעלה (לא זוכר בדיוק כמה צריך 2100 או משהו כזה) ובחלק פחות?

• הוסף לסימניות
אם - כמנהג בני ישראל הכשרים - כשעובדים בעבודות קטנות גם כשממלאים טופס 101 רושמים עבודה יחידה וכך נפטרים מתאום מס, האם הם ראוים את זה עכשיו כשממלאים טופס למענק עבודה ורושמים שהיה עבודה יחידה?

• הוסף לסימניות
במענק עבודה ממש לא כותבים רק עבודה אחת, אלא את כל העבודות שהיו.

אם יש חשש שתשלמו מס, אז לא כדאי לכם לבקש בכלל.

• הוסף לסימניות
רואה החשבון שלי הגיש סיכום שנת 2021 לפני כשבועיים,
עדיין אין לי אופציה להגשת בקשה למענק עבודה,
האם מישהו יודע למה/מתי/איך אפשר לקדם את הנושא ?

• הוסף לסימניות
מי שלא יכולה למלאות בקישור
הולכים לדואר ומבקשים למלאות מס הכנסה שלילי
מאוד פשוט
רק צריך צילום צק
או אישור חשבון

ואלי גם תעודת זהות

• הוסף לסימניות
מי זה כולם ... כנראה אני לא מהמפלגה של כולם ..

כפי שכתבו כולם יכולים למלא. ואין קשר לדוח כזה או אחר.

אולי כוונתך שאין לך נתונים כדי להירשם לאיזור האישי, ואז אפשר לקבל קוד ממס הכנסה או למלא טופס בדואר.

• הוסף לסימניות
רואה החשבון שלי הגיש סיכום שנת 2021 לפני כשבועיים,
עדיין אין לי אופציה להגשת בקשה למענק עבודה,
האם מישהו יודע למה/מתי/איך אפשר לקדם את הנושא ?
כשמגישים את הבקשה עדיין אין מידע האם בכלל עבדת או לא כך שאין כזה דבר אין לי אופציה(כלומר אפשר להגיש את הבקשה ב1.1.2022) עוד לפני שיש דוחות סיכומיים בכלל
השאלה לא ברורה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 2.png
    2.png
    KB 196.7 · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
אני עצמאי, לא שכיר.
גם אאני.
ההגשה של כולם היא באותה צורה דרך האתר או הדואר.
אם הוא הגיש רק לפני שבועיים יכול להיות שיתעקב המענק.אבל לבקש אפשר כבר בלי קשר.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך החשבון הולך אם בחלק מהחודשים הרווחתי כסכום הנדרש ומעלה (לא זוכר בדיוק כמה צריך 2100 או משהו כזה) ובחלק פחות?
מחושב לפי חודשים (כלומר גם מי שמקבל 8640 ש"ח לצורך הדוגמא, ז"א שהמענק שלו הוא 720 לחודש עבודה).

• הוסף לסימניות
בפרטי ההזדהות יש סעיף תאריך הנפקת ת.ז
זה הולך לפי הת.ז הראשונה שהנפקתי?
או שעכשיו הנפקתי ביומטרי אז זה התקף?

• הוסף לסימניות
הנוכחית (שימו לב שצריך להפעיל את הת"ז החדשה).

• הוסף לסימניות
מישהו כבר קיבל תשובה
כאילו איך זה שבראשון פתאום יתעדכן לכולם למה לא כל אחד שמסיימים את הטיפול בו מיד מתעדכן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה