עזרה מס הכנסה שלילי

יש תשובות. איך אדע אם זה כולל את המקדמה או נטו של השנה שעברה?

האם אפשר להגיש כל פעם על בן זוג אחד? זאת אומרת שאני צריכה להצהיר גם על בעלי כשאני מגישה על עצמי? או שאפשר להגיש כל אחד בנפרד?

לתועלת הציבור, הסכום כולל את ה-30 אחוז מקדמה. וזה לא קשה לבדוק. תעשו בסימולטור את הסכום השנתי שהרווחתם (בתוצאות התביעה למענק כתבו לכם את הסכום השנתי שהרווחתם השנה) ותסמנו את חודשי העבודה שעבדתם, את הסכומים של בן או בת הזוג ותראו את הסכום שהייתם אמורים לקבל ותראו שהוא פחות ב-30 אחוז מהסכום בתוצאות התביעה.

לתועלת הציבור, הסכום כולל את ה-30 אחוז מקדמה. וזה לא קשה לבדוק. תעשו בסימולטור את הסכום השנתי שהרווחתם (בתוצאות התביעה למענק כתבו לכם את הסכום השנתי שהרווחתם השנה) ותסמנו את חודשי העבודה שעבדתם, את הסכומים של בן או בת הזוג ותראו את הסכום שהייתם אמורים לקבל ותראו שהוא פחות ב-30 אחוז מהסכום בתוצאות התביעה.
בטוח במאה אחוז?

אני כבר הגשתי בתחילת שנת 2022 ופעימה אחת כבר קיבלתי, התשובות כנראה הם לפי תאריך הגשת הבקשה

אני כבר הגשתי בתחילת שנת 2022 ופעימה אחת כבר קיבלתי, התשובות כנראה הם לפי תאריך הגשת הבקשה
אולי קיבלת את של 2020 את סיום הפעימות בתחילת 2022 ואתה חושב שזה החדש (הרי מי שהגיש בזמן את של 2020 קיבל 4 פעימות ואחת מהן בתחילת 2022).

גם אני היגשתי בתחילת 2022 אבל רק היום היתה תשובה. בטח לא נכנס הכסף קודם.
אתם מתבלבלים עם תשלום אחר

אם הגשתי בקשה עכשיו (אחרי ה30.06)
אני גם אקבל את התשלום ב 15.07 או שזה כבר בפעימה הבאה? (שמתי היא תהיה??)

עריכה : רואה עכשיו שכתוב שישולם לי ב 14.07
ב"ה.

מי שקיבל כבר כנראה זה על 2020 כמו שכתבו

איך אפשר לדעת אם הסכום שעתיד להכנס ב15 כולל את המקדמה לשנה הבאה?

איך אפשר לדעת אם הסכום שעתיד להכנס ב15 כולל את המקדמה לשנה הבאה?

אני מעונינת לקבל את כל הסכום בבת אחת, ובלי מקדמה לשנה הבאה, יש אופציה כזו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה