דרוש מידע מס הכנסה

• הוסף לסימניות
קנסות בד"כ ניתן לבטל ברגע שהכל מטופל כמו שצריך.
במידה ואכן ציינתם שאינכם חייבים במס לא מובן מדוע עליכם לשלם ? או שלא בדקתם ב 100% ?
רק לאחרונה הגיע אלי ידיד שנדרך לשלם כמה אלפי ש"ח בגלל טעות שהוא חשב שמגיע לו החזר מס ובסוף הי' ההיפך, לאחר ההגשה כבר אין מה לעשות...

בהצלחה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
במכתב אין לך שם של מישהו ספציפי שמטפל בתיק שלך ואחראי על המכתב?
אפשר להתקשר ישירות אליו ולקבוע פגישה.
אבל אם מדובר על סכומים רציניים אולי כדאי לשלם לאיש מקצוע כדי שיכין אתכם לפגישה הזו כמו שצריך.

• הוסף לסימניות
במכתב אין לך שם של מישהו ספציפי שמטפל בתיק שלך ואחראי על המכתב?
אפשר להתקשר ישירות אליו ולקבוע פגישה.
אבל אם מדובר על סכומים רציניים אולי כדאי לשלם לאיש מקצוע כדי שיכין אתכם לפגישה הזו כמו שצריך.
קנס של כמה אלפים

• הוסף לסימניות
איך אפשר לפנות אליהם לביטול קנס?
קיבלתי מכתב על קנסות שאני צריכה לשלם עקב איחור בהגשת דוח.
אני שכירה ולקח לי זמן להבין מה הם רוצים ממני, הם שלחו מכתב על "הכנסה חד פעמית" ואחרי יומיים מכתב על "החלטה לסגור את התיק" והתברר שזה בגלל חל"ד שלא בוצע תיאום מס כי לא ידעתי שצריך. הגשתי דוח לפני חודש וכעת קיבלתי מכתב על קנסות וכתוב שניתן להגיש בקשה תוך 30 יום לביטול הקנסות (אגב המכתב התקבל 25 יום אחרי התאריך שכתוב עליו - זה אומר שיש לי 30 מהיום שכתוב או מהיום שהגיע?)

• הוסף לסימניות
איך אפשר לפנות אליהם לביטול קנס?
קיבלתי מכתב על קנסות שאני צריכה לשלם עקב איחור בהגשת דוח.
אני שכירה ולקח לי זמן להבין מה הם רוצים ממני, הם שלחו מכתב על "הכנסה חד פעמית" ואחרי יומיים מכתב על "החלטה לסגור את התיק" והתברר שזה בגלל חל"ד שלא בוצע תיאום מס כי לא ידעתי שצריך. הגשתי דוח לפני חודש וכעת קיבלתי מכתב על קנסות וכתוב שניתן להגיש בקשה תוך 30 יום לביטול הקנסות (אגב המכתב התקבל 25 יום אחרי התאריך שכתוב עליו - זה אומר שיש לי 30 מהיום שכתוב או מהיום שהגיע?)
איך אני פונה אליהם?
לא ענו לי, ניסיתי מלא פעמים.
אני צריכה בכל מקרה לשלם את הקנס במקביל לבקשת ביטול? ככה הבנתי מהניסוח שלהם..

• הוסף לסימניות
איך אני פונה אליהם?
לא ענו לי, ניסיתי מלא פעמים.
אני צריכה בכל מקרה לשלם את הקנס במקביל לבקשת ביטול? ככה הבנתי מהניסוח שלהם..
לדעתי תפני ליועצת מס או רואת חשבון שמתעסקת בזה, תסבירי לה בכמה מילים מה קרה לך, היא תייעץ לך ואם תראי שזה דבר שאת לא יכולה להתסדר איתו לבד, מקסימום תשאלי אותה כמה היא תיקח לך על ביטול הקנס. להם יש ניסיון בביטול קנסות.
לא יודעת אם הוגן כלפיה להציע אותה בכזה אשכול, אבל נראה לי שאת יכולה לנסות להתקשר ליועצת מס שלנו - דבורה פרידמן 0548498425 היא מסורה ומאוד טובה, ולדעתי היא תקדיש כמה דקות מזמנה לייעץ לך.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה