פסח מעבד מזון לפסח קנווד או בראון?

• הוסף לסימניות
מה אומרים מה יותר מומלץ מנסיון בסביבות 400-500 ש"ח

• הוסף לסימניות
אנחנו מרוצים מבראון, לא היה לנו משהו אחר

• הוסף לסימניות
מיקסר מולר 7 ליטר 1300 וואט ב300 שקל
שווה?

• הוסף לסימניות
מעבד מזון בראון 3010.
בשימוש כמה שנים - מעולה!!
שימו לב שיש כל מיני חלקים כמו חותך ציפסים, מסחטה...
שלא נמצאים בבראון הבסיסי.
צריך לבדוק בדיוק מה האריזה מכילה.. (המחיר משתנה בהתאם כמובן)

• הוסף לסימניות
אני בחרתי בראון
לא התנסיתי בעם קנווד

בראון 3010 זה הסטנדרטי
3020 זה עם מסחטת מיץ הדרים

• הוסף לסימניות
אני לא בבית ולא יודע איזה דגם כרגע אולי אם אראה תמונה אדע.
אגב בראון, יש לנו בלנדר מוט שלהם, כבר די הרבה שנים מחזיק יפה, רק שבשנים האחרונות הוא משמיע קולות שפשוף חורק מידי פעם. אבל עושה את העבודה.

• הוסף לסימניות
אני לא בבית ולא יודע איזה דגם כרגע אולי אם אראה תמונה אדע.
אגב בראון, יש לנו בלנדר מוט שלהם, כבר די הרבה שנים מחזיק יפה, רק שבשנים האחרונות הוא משמיע קולות שפשוף חורק מידי פעם. אבל עושה את העבודה.
זה ה3010
48ecb9e2d5c6d8fa9fec4a2ac2c49333.png

• הוסף לסימניות
הקנווד נחשב יותר טוב והמנוע יותר חזק (וגם עולה יותר יקר), אבל המעלה בבראון שהחלקים מאוד מאוד נגישים!
(לדוג' אם נשברת הקערה בקנווד צריך להתרוצץ בכל הארץ כדי להשיג חלק חדש וחלקים של בראון ניתן להשיג הרבה יותר בקלות)
3020 זה עם מסחטת מיץ הדרים
לא קיים היום

• הוסף לסימניות
הקנווד נחשב יותר טוב והמנוע יותר חזק (וגם עולה יותר יקר), אבל המעלה בבראון שהחלקים מאוד מאוד נגישים!
(לדוג' אם נשברת הקערה בקנווד צריך להתרוצץ בכל הארץ כדי להשיג חלק חדש וחלקים של בראון ניתן להשיג הרבה יותר בקלות)

לא קיים היום
הבראון הוא טוב מאוד, אין שום עניין להשקיע יותר כסף למכשיר מחברה אחרת.

• הוסף לסימניות
הקנווד נחשב יותר טוב והמנוע יותר חזק (וגם עולה יותר יקר)
תלוי בדגם
לי היו 2 קנווד
אחד קטן שהיה יחסית בסדר
השני היה גדול ויקר עם הרבה חלקים ופשוט העפתי אותו מהבית.
מהבראון אני הרבה יותר מרוצה

• הוסף לסימניות
כמה עולה הבראון הזה?
איפה מוכרים אותו הכי זול בבני ברק?
בדיוק תכננתי לקנות אותו....
תודה

• הוסף לסימניות
גם לי יש בראון ומרוצה
תקני את הדגם עם המסחטה
(יש גם דגם בלי מסחטה|)
בפסח שווה וטוב שיש מסחטה

• תודה
Reactions: sim
  • הוסף לסימניות
  • תודה
Reactions: sim

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה