- הוסף לסימניות
יש לי מסחטה בנפרד...בפסח שווה וטוב שיש מסחטה
יש לי מסחטה בנפרד...בפסח שווה וטוב שיש מסחטה
מה את צריכה עוד מכשיר על השיש?יש לי מסחטה בנפרד...
הפער בעזרא ואחוה לפי האתר 160 שח!!(הפער ממש לא גדול אולי 50 ש"ח)
הפער מאיפההפער בעזרא ואחוה לפי האתר 160 שח!!
בין שתי הדגמיםהפער מאיפה
בד"כ הפער יותר גדולמה את צריכה עוד מכשיר על השיש?
לדעתי כדאי לקנות את האחד עם המסחטה
(הפער ממש לא גדול אולי 50 ש"ח)
שאלתי באיזה חנות מה ההבדל בין המחירים אז אמרו לי שיש איזה יבואן שאין על זה אחריות נורמלית ולכן עולה יותר זולמשנת יוסף מכרו את הבראון ב318 המחיר שלו נע עד 400 בערך והוא דגם הכי נפוץ והכי נוח שיש!
במשנת יוסף מכרו את הדגפ 3010 שזה ללא מסחטהמשנת יוסף מכרו את הבראון ב318 המחיר שלו נע עד 400 בערך והוא דגם הכי נפוץ והכי נוח שיש!
שטויות במיץשאלתי באיזה חנות מה ההבדל בין המחירים אז אמרו לי שיש איזה יבואן שאין על זה אחריות נורמלית ולכן עולה יותר זול
השערה שלישבוע טוב,
רציתי לדעת האם משהו נתקל בתופעה הזאת במעבד מזון של בראון
המעבד מזון מסתובב מעולה בלי שום דבר בפנים הקערה ברגע שמכניסים משהו הכי קטן, הוא מפסיק לעבוד (עדיין מסתובב עם רעש מוזר אבל לא חותך כלום, אפילו דברים רכים.)
בערך מלפני שנתיים לא היה בשימוש כמעט..
יכול להיות שזה המנוע?
תודה,השערה שלי
צריך להחליף רצועה
הכי טוב שלח את זה למעבדה לתיקון מכשירי חשמלתודה,
מה זה אומר? איך מחליפים רצועה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים