פסח מעבד מזון לפסח קנווד או בראון?

• הוסף לסימניות
אין על הבראון !!!
אוהבת אותו יותר מהמג 'מיקס של החמץ
(אבל הקיבולות שלו יחסית קטנה)

• הוסף לסימניות
היה לי את שניהם ואני ממליצה על הבראון.
היה לי גם את המעבד מזון שמתחבר למיקסר של קנווד וזה היה מעולה אבל זה לא רלוונטי בפסח.
אהבתי את זה בגלל שזה היה בלי קערה אז שמים מתחת קערה גדולה ולא צריך לרוקן את זה באמצע.
הנה תמונה:
kenwood-pro-slicer-grater-chef-kitchen-machine-attachment-awat340001-3.jpg

• הוסף לסימניות
משנת יוסף מכרו את הבראון ב318 המחיר שלו נע עד 400 בערך והוא דגם הכי נפוץ והכי נוח שיש!

• הוסף לסימניות
משנת יוסף מכרו את הבראון ב318 המחיר שלו נע עד 400 בערך והוא דגם הכי נפוץ והכי נוח שיש!
שאלתי באיזה חנות מה ההבדל בין המחירים אז אמרו לי שיש איזה יבואן שאין על זה אחריות נורמלית ולכן עולה יותר זול

• הוסף לסימניות
במשנת יוסף מכרו את הדגפ 3010 שזה ללא מסחטה

שאלתי באיזה חנות מה ההבדל בין המחירים אז אמרו לי שיש איזה יבואן שאין על זה אחריות נורמלית ולכן עולה יותר זול
שטויות במיץ
יש יבוא של 'שריג' אם אני לא טועה הוא יבואן רשמי
ויש יבוא של 'מ. ברוכים' יבוא מקביל
שניהם נותנים אחריות
יש דברים ששריג נותנים 3 או 5 שנות אחריות וברוכים רק שנה
על המוצר הנ"ל לא נראה לי שיש הבדל

• הוסף לסימניות
ממליצה על בראון.
יש לי אותו לחמץ והשנה הזמנתי לפסח במשנת יוסף

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
רציתי לדעת האם משהו נתקל בתופעה הזאת במעבד מזון של בראון
המעבד מזון מסתובב מעולה בלי שום דבר בפנים הקערה ברגע שמכניסים משהו הכי קטן, הוא מפסיק לעבוד (עדיין מסתובב עם רעש מוזר אבל לא חותך כלום, אפילו דברים רכים.)

בערך מלפני שנתיים לא היה בשימוש כמעט..
יכול להיות שזה המנוע?

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
רציתי לדעת האם משהו נתקל בתופעה הזאת במעבד מזון של בראון
המעבד מזון מסתובב מעולה בלי שום דבר בפנים הקערה ברגע שמכניסים משהו הכי קטן, הוא מפסיק לעבוד (עדיין מסתובב עם רעש מוזר אבל לא חותך כלום, אפילו דברים רכים.)

בערך מלפני שנתיים לא היה בשימוש כמעט..
יכול להיות שזה המנוע?
השערה שלי
צריך להחליף רצועה

• הוסף לסימניות
תודה,
מה זה אומר? איך מחליפים רצועה?
הכי טוב שלח את זה למעבדה לתיקון מכשירי חשמל
והם יחליפו לך
במידה ואתה רוצה לנסות לבד
תפתח את המכשיר ותבדוק האם הרצועה שמחברת בין החלק שמסתובב לבין המנוע נמצאת במקום והאם זה במצב תקין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה