דרוש מידע מעבר קופת חולים

• הוסף לסימניות
אני עכשיו במאוחדת ואני ממש לא נהנה מזה שירות האתר, וההטבות שלהם 'אינם'... פשוט לא נמצאים אם מישהו מצא אותם שיגיד...
אני מתלבט איזה קופת חולים לעבור, כללית או לאומית, אשמח לשמוע את חוות דעתכם!

• הוסף לסימניות
אני נהנית במאוחדת, פשוט אני שם מגיל 0...
אבל הבנתי שבלאומית התורים למרפאות שיניים קצרים יותר משמעותית (3-4 חודשים במקום 6-8)
אבל במרפאות השיניים שלהם זה מרפאות בהסדר, אז לכל דבר צריך אישור וכו', שזה קצת מיגע, ואם עשית טיפול אצל רופא לא כ"כ טוב וזה נפל, ואין מענה אחר במרפאה קצת אכלת אותה (או שתתקשרי לשגע את לאומית ויתנו לך אישור חדש)
וחוץ מזה יש להם מתנות שוות למי שעובר (אל תפספסו אותם אף פעם!!!)
את כללית אני לא מכירה

• הוסף לסימניות
גם אני אמרתי שאני נהנה במאוחדת כי גם אני שם מגיל 0... אבל לאחרונה התחלתי לתפוס שהם מציעים הרבה דברים הטבות וכאלה משקפיים וכדומה רציתי להתחיל משהו ב'וואו' אבל ראיתי שאין לי כלום חוץ מאיזה חדר כושר בתלפיות ואימון ביתי בהנחה... ועוד הרבה דברים השאלה היא אם הקופות האחרות באמת יותר שוות ובאמת שמעתי על לאומית שהם באמת טובים אז תודה, ואשמח לשמוע עוד:)

• הוסף לסימניות
זה בהחלט משתנה לפי הערים
יש מקומות חרדיים בפריפריה שיש אחראי קשרי לקוחות חרדי שאפשר פשוט להתקשר אליו על כל תור וכל בעיה ויש מקומות שזה לא כך
כל עיר לגופה
וכל איזור לגופו

• הוסף לסימניות
יכול להיות, אבל לא שמעתי שבלאומית יש אפליה בין ערים... ירושלים אמורה להיות עיר הבירה, לא?

• הוסף לסימניות
אני בכללית ונהנית מאד.
אין להם הטבות מידי מיוחדות (או שאני לא יודעת עליהם...)
אבל יש להם רופאים אלופים ומקצועים, תורים יחסית מהירים (לעומת כל הקופות) ושרות מעולה.
כמובן שזה יכול להשתנות לעומת כל עיר- אני מירושלים.
אבל מהכרות עמוקה איתם- הם פשוט קופה מעולה!!
לא סתם חצי מדינה מבוטחת אצלם...

• הוסף לסימניות
אני עכשיו במאוחדת ואני ממש לא נהנה מזה שירות האתר, וההטבות שלהם 'אינם'... פשוט לא נמצאים אם מישהו מצא אותם שיגיד...
אני מתלבט איזה קופת חולים לעבור, כללית או לאומית, אשמח לשמוע את חוות דעתכם!
אתמול היה היום האחרון למעבר כדי להכנס לקופה החדשה ב 1/5.
אם אתם עוברים היום תכנסו רק ב 1/7

ומצטרפת לכך שזה מאד משנה מעיר לעיר ואפילו בין שכונות באותה עיר

• הוסף לסימניות
אבל הבנתי שבלאומית התורים למרפאות שיניים קצרים יותר משמעותית (3-4 חודשים במקום 6-8)
אבל במרפאות השיניים שלהם זה מרפאות בהסדר, אז לכל דבר צריך אישור וכו', שזה קצת מיגע, ואם עשית טיפול אצל רופא לא כ"כ טוב וזה נפל, ואין מענה אחר במרפאה קצת אכלת אותה (או שתתקשרי לשגע את לאומית ויתנו לך אישור חדש)
את כללית אני לא מכירה
איזה הטבות יש בלאומית למי שעובר?
העברתי כעת את אשתי ולא קיבלה כלום,
וגם אני שוקל לעבור ואשמח לדעת מה אפשר לקבל

• הוסף לסימניות
את כללית אני לא מכירה
איזה מתנות?

• הוסף לסימניות
שאלה בנושא:

אם עוברים קופה,
ואז רוצים לעבור חזרה,
הקופה המקורית עושה בעיות?

כולן,
ווכללית בעיקר.

• הוסף לסימניות
מישהו יכולה לפרט מה כולל מעבר בין קופות
לאיזה קופה משתייכים בזמן המעבר? כלומר מיד אחרי
כמה זמן לוקח כל הדבר הזה?

• הוסף לסימניות
בדקתי כבר, כל ההנחות שלהם זה על משקפיים שעומדים מאחורי האלה של 'האלה בצד'....
ממש לא!
משקפיים עד 700 ש"ח בעינית ובעוד חנויות בתשלום של 10 אחוז
כ"כ רכיבה טיפולית קיבלנו בקלות ל 2 ילדים
מרוצים מאד!

• הוסף לסימניות
מאוחדת זו קופה בתהליך צמצום מקיף כדי לכסות את הגרעון שלהם
לכן אין שם ראש גדול כלל וכלל לאחרונה הכל כסות עיניים
זה מידיעה או מהשערה?

אני במאוחדת מגיל 0, הייתי מרוצה פחות או יותר אבל לאחרונה כמה דברים גרמו לי להיות מרוצה פחות ואני שוקלת לעבור לכללית (הקופה החזקה באיזור שלנו).

מעניין אותי מה שאתה אומר זה באמת מידיעה ואם ככה כנראה שמצב הקופה רק ילך וידרדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה