חיים מאיר המאיר
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
לגבי שיניים בכל הארץ זוועה כי זו חברת בת ולא של הקופהמאוחדת במודיעין עילית היא קופה הגדולה בעיר
המצב של הרופאים המקצועיים קשה מאד
שיניים ועיניים וכד'
המזכירות שם מנסות מאד לעזור
ההנהלה שווה לכפרות
לגבי שיניים בכל הארץ זוועה כי זו חברת בת ולא של הקופהמאוחדת במודיעין עילית היא קופה הגדולה בעיר
שיניים ועיניים וכד'
ההנהלה שווה לכפרות
בלת"קאני עכשיו במאוחדת ואני ממש לא נהנה מזה שירות האתר, וההטבות שלהם 'אינם'... פשוט לא נמצאים אם מישהו מצא אותם שיגיד...
אני מתלבט איזה קופת חולים לעבור, כללית או לאומית, אשמח לשמוע את חוות דעתכם!
נשמע שזה המצב בכל הארץ.. במאוחדת!!מאוחדת במודיעין עילית היא קופה הגדולה בעיר
שיניים ועיניים וכד'
ההנהלה שווה לכפרות
מאוחדת ברמת הרופאים נמצאת גבוהה מאוד הבעיה שקשה להשיג רופאיםבלת"ק
זה ממש עצוב בעיני שהצבור שלנו בוחרים קופת חולים לפי משקפיים חינם אןו חדר כושר בהנחה.
הלו! זה הבריאות שלכם ולא מועדון הטבות.....
תבדקי באזור שלך, איפה יש רופאים טובים יותר, בזמינות הגיונית וכו. לפי זה בוחרים קופת חולים.
אישית, אני אוהבת את כללית, כי לכל תחום יש מגוון רופאים, נתקלתי בקופה חולים y שרופא בהתמחות x היה אחד בכל מחוז, ולא זה הפריע.
באמת אני מסתדרת מאוד מהר עם אתרים שונים1. אופי- צריך להיות מאוד זורמים כדי לעשות שיניים כל הזמן, את מאוחדת אני מכירה מגיל 0, מכירה את האתר, את צורת ההתנהלות וכו'.
2. רופאים קבועים- הילדים יש להם רופא ילדים שמכיר אותם מגיל לידה, (לדוג' הגדול שלי סובל מאסטמה קלה בחורף, הרופא הקבוע פשוט כל פעם רושם לי את התרופות ונותן לי הנחיות כלליות לגבי המשאפים, כי הוא מכיר אותי ואותו, בפעמיים שהגענו והיה ממלא מקום- שלחו אותי למיון, פשוט כי לא ידעו שזה מצב רגיל אצל הילד).
3. יש המשכיות- לדו', סדרה בהתפתחות הילד, ואני מתעייפת רק מלחשוב להתחיל מתחילה במקום שאני לא מכירה
ולמרות כל הסיבות האלו, לאחרונה אני ממש מתחילה לחשוב על זה...
אותו דבר בדיוקבלאומית ישנה רופא אא"ג מומחית (שהיא גם מנתחת בהדסה אם איני טועה) ד"ר הודיה טובי ואצלה זה להמתין בערך חצי שנה ויש עוד רופא שאצלו להמתין פחות אבל לא ממש יותר טוב.
זה דוגמא למשהו שמשתנה בין אזורים ובין צרכים/רצונות, יש לי סניף של JUMP ליד הבית ויש להם הסדר עם מאוחדת 'וואו'גם אני אמרתי שאני נהנה במאוחדת כי גם אני שם מגיל 0... אבל לאחרונה התחלתי לתפוס שהם מציעים הרבה דברים הטבות וכאלה משקפיים וכדומה רציתי להתחיל משהו ב'וואו' אבל ראיתי שאין לי כלום חוץ מאיזה חדר כושר בתלפיות ואימון ביתי בהנחה... ועוד הרבה דברים השאלה היא אם הקופות האחרות באמת יותר שוות ובאמת שמעתי על לאומית שהם באמת טובים אז תודה, ואשמח לשמוע עוד![]()
כתבת על מאוחדת?ממש לא!
משקפיים עד 700 ש"ח בעינית ובעוד חנויות בתשלום של 10 אחוז
כ"כ רכיבה טיפולית קיבלנו בקלות ל 2 ילדים
מרוצים מאד!
דווקא היה לנו ממש בקלות לקבל החזר על הרכיבה הטיפולית, במאוחדתכתבת על מאוחדת?
כי דווקא ברכיבה טיפולית הם נוראיים, מנסיון,
צריך להגיש להם קבלות בשביל לקבל החזר חלקי ונמוך יחסית, לא כמו קופות אחרות שמלכתחילה משלמים על הרכיבה סכום נמוך בהרבה בלי להסתבך עם החזרים,
ואחרי שמגישים להם את הקבלות הם יעשו הכל בשביל לפסול את ההחזר, לפעמים פוסלים על שטויות ועל דברים לא נכונים (לא שמו לב לתאריך של הקבלה ולכן משהו היה נראה להם לא מסתדר, מיד פוסלים בלי לברר, ועוד)
מ 2025 גם אצל מאוחדת משלמים רק את ההשתתפות העצמית(45 ש"ח לטיפול מתוך 180 ) והם משלמים לחווה את השאר. וגם את האישור עצמו קיבלנו בקלותכתבת על מאוחדת?
כי דווקא ברכיבה טיפולית הם נוראיים, מנסיון,
צריך להגיש להם קבלות בשביל לקבל החזר חלקי ונמוך יחסית, לא כמו קופות אחרות שמלכתחילה משלמים על הרכיבה סכום נמוך בהרבה בלי להסתבך עם החזרים,
ואחרי שמגישים להם את הקבלות הם יעשו הכל בשביל לפסול את ההחזר, לפעמים פוסלים על שטויות ועל דברים לא נכונים (לא שמו לב לתאריך של הקבלה ולכן משהו היה נראה להם לא מסתדר, מיד פוסלים בלי לברר, ועוד)n
דווקא היה לנו ממש בקלות לקבל החזר על הרכיבה הטיפולית, במאוחדת
כנראה גם זה תלוי סניף
כנראה חדש ממש לאחרונה,מ 2025 גם אצל מאוחדת משלמים רק את ההשתתפות העצמית(45 ש"ח לטיפול מתוך 180 ) והם משלמים לחווה את השאר. וגם את האישור עצמו קיבלנו בקלות
הנסיון שלי הוא לא מ2025 אלא מלפני שנתייםכנראה חדש ממש לאחרונה,
בעבר היה סיוט לקבל מהם החזרים, ובסניף ניסו לעזור לי אבל הסבירו לי שזה לא תלוי בהם אלא בקופה עצמה.
זה כנראה תלוי באיזורים,אני במאוחדת וגם כן שוקלת לעבור.
הזמינות לרפואת נשים ושיניים על הפנים!
רופאי משפחה בינוניים (קצת מכלילה...)
וכל הפרסומים המוגזמים של "מאוחדת WOW" לא שווים את הנייר שעליו הם נכתבים,
ותקפים כמעט רק באזורים חילוניים!!!!
מעניין, לי גם יש נסיון מלפני שנתיים,הנסיון שלי הוא לא מ2025 אלא מלפני שנתיים
אז אין לי נסיון עם הגשה באתר, אני תמיד שולחת את המסמכים במייל לסניף שלי והם מטפלים בזהמעניין, לי גם יש נסיון מלפני שנתיים,
הייתי מגישה באתר קבלות ולפעמים היו פוסלים על שטויות, בסוף ב"ה קיבלתי החזרים על הכל אבל זה היה סיוט... כל פעם להגיש שוב או לטרטר את הסניף שיבדקו למה פסלו וכו'.
(חוץ מזה שגם אחרי ההחזרים יצא לנו יקר ממש ביחס לקופות אחרות, אבל אני רואה שגם זה השתנה היום)
ממש לא.שאלה בנושא:
אם עוברים קופה,
ואז רוצים לעבור חזרה,
הקופה המקורית עושה בעיות?
כולן,
ווכללית בעיקר.
מאיפה את?זה כנראה תלוי באיזורים,
כי אצלנו במאוחדת דווקא זמינות לרופא נשים היא מטורפת, ברמה שאני יכולה לקבל תור מהיום להיום, גג שבוע.
וגם שיניים- בערך המתנה של חודש - חודשיים, ואין בעיה להיכנס אם דחוף, תמיד מצליחים לדחוף.
לגבי וואו, הם ממש עושים בעיות, לא מוכנים לתת יותר ממאמנת אחת באיזור, וגם איתה משחקים משחקים ולא מכבדים את ההסכם.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //