כוס קפה שחור
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אני הצלחתימישהו פה הצליח להגיש את הבקשה?
אני הצלחתימישהו פה הצליח להגיש את הבקשה?
?בעצם הסנכרון כמו שנה שעברה,
בוחרים סנכרון לאמא בלבד ועל אבא לא מתבצע אימות?
אני טועה השנה זה אחרת?
מתי עשית?אני הצלחתי
איזה מסמכים צריך להגיש?אני הצלחתי
באיזה קישור?אני הצלחתי
הסנכרון מתבצע רק על ההורה שמגיש את הבקשה?חובה לאשר סינכרון?צפה בקובץ המצורף 1832908
כנ"ל אצליבאיזה קישור?
המערכת נותנת לדווח רק על ילד שיש לו אפוטרופוס
אשמח גם לכל מידע!!!איך מסרבים סינכרון ומגישים תלושים
?
איך מסרבים סינכרון ומגישים תלושים
?
אין אפשרות.אשמח גם לכל מידע!!!
מקבלים את זה במייל בעת הרישום.הקישור נפתח לסירוגין.
אצלי לא עבד וכרגע תקין.
מישהו יודע מה זה "אישור קבלה למשפחתון"? מאיפה מקבלים את זה? ואם קיבלתי וזרקתי?
אישור על לימודים תורניים חתום ע"י הכולל.בעל אברך ואישה עובדת צריך להגיש מסמך כלשהו?
או שמספיק הסנכרון וזהו
כולל סכום?אישור על לימודים תורניים חתום ע"י הכולל.
יש טופס כזה לתשפ"ה כי הכל שם לתשפ"דאישור על לימודים תורניים חתום ע"י הכולל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים