ולמלא הצהרת הורה לומדאישור על לימודים תורניים חתום ע"י הכולל.
תבדקי בסימולטור:מי שעובדת ולומדת איזה מסמכים צריך להגיש?
לא אמיתי!!!אין אפשרות.
אך יש אפשרות לדווח להם על שינויים בשכר אחרי תקופת הסנכרון.
יש טופס כזה לתשפ"ה כי הכל שם לתשפ"ד
יש טפסים לתשפ"היש טופס כזה לתשפ"ה כי הכל שם לתשפ"ד
זה נתקע לי בעיקר בשלב 3עכשיו הצלחתי למלא ל2 ההורים, תנסו כמה וכמה פעמים, גם לי זה נתקע בכל שלב ורק אחרי כמה פעמים זה הצליח.
מטעם מי מגיע המייל של האישור? אולי בחיפוש אצליח למצוא
DoNotReply#gov.il |
ולמלא הצהרת הורה לו
איפה מופיעה ההצהרה הזו?ולמלא הצהרת הורה לומד
אני רואה מייל אישור על הקבלה למעון אבל לא מצורף טופס אישור
DoNotReply#gov.il
תכניסי אותו דבר כמו שלךמה אתם עושים עם פרטי ההורה השני?
לבעלי אין מייל (והאמת שהוא אברך שלא כ"כ יודע מאיזה כיוון מסתכלים על מחשב...)
הוא לא נותן לי להמשיך ומתעקש להכניס מייל וטלפון של ההורה השני
האם המערכת כה טיפשה?תכניסי אותו דבר כמו שלך
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים