דרוש מידע מעונות יום תשפ"ג

• פותח הנושא waze
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני הבנתי שלא, תראי במבחני תמיכה
אבל לא לוקחת אחריות...;)
צפה בקובץ המצורף 1168708
לא בקיאה אם יש שינוי בנהלים.
אבל בכל העשור האחרון כשאת ממלאה את בקשת התמיכה. יש שאלה "האם חזרת מחופשת לידה ב3 חודשים האחרונים" ברגע שאת לוחצת שם על כן. יבקש ממך תלושים מהחזרה באפן אוטומטי. לא רואה סיבה ששינו את זה. זה לא קשור לנהלי תמיכה שמשתנים משנה לשנה. אלא לענין טכני שבא לבדוק שהאם באמת חזרה לעבוד אחרי החל"ד.

• הוסף לסימניות
אבל בכל העשור האחרון כשאת ממלאה את בקשת התמיכה. יש שאלה "האם חזרת מחופשת לידה ב3 חודשים האחרונים" ברגע שאת לוחצת שם על כן. יבקש ממך תלושים מהחזרה באפן אוטומטי. לא רואה סיבה ששינו את זה. זה לא קשור לנהלי תמיכה שמשתנים משנה לשנה. אלא לענין טכני שבא לבדוק שהאם באמת חזרה לעבוד אחרי החל"ד.
לא שאלו השנה

• הוסף לסימניות
אז ככה-
אני לא מבינה בזה בכלל,
אבל הייתי בשמירת הריון מה12/21 ואח"כ חל"ד ורק החודש חזרתי לעבודה חדשה (ועוד לא קיבלתי תלושים ממנה),
מה אני אמורה לעשות? אין לי תלושים הגיוניים מלפני הלידה בגלל השמירה ואין לי תלושים הגיוניים מאחרי החל"ד כי עוד לא עברו שלושה חודשים...

• הוסף לסימניות
אז ככה-
אני לא מבינה בזה בכלל,
אבל הייתי בשמירת הריון מה12/21 ואח"כ חל"ד ורק החודש חזרתי לעבודה חדשה (ועוד לא קיבלתי תלושים ממנה),
מה אני אמורה לעשות? אין לי תלושים הגיוניים מלפני הלידה בגלל השמירה ואין לי תלושים הגיוניים מאחרי החל"ד כי עוד לא עברו שלושה חודשים...
תפתחי את הבקשה כשיהיה לך תלוש אחד.
יכול להיות שהם יהיו נחמדים ויתנו דרגה זמנית. בכל מקרה הם יבקשו גם את התלושים הבאים.
פשוט כל חודש מכניסים בעדכונט חודש נוסף.

• הוסף לסימניות
אז אולי יש מצב לשלוח את התלוש האחד מלפני השמירה? של ה11/21?
(פשוט בעבודה הקודמת השכר היה נמוך יותר)
אולי הם יהיו נחמדים ויתנו דרגה גם ככה? או יסכימו לקבל תלושים של ה9-10/21?

• הוסף לסימניות
למה לא לנסות?
תפתחי תעלי ותראי מה יקרה.
אבל לא כדאי לך לבנות על זה יותר מדי. מהנסיון שלי לא יעבוד.

• הוסף לסימניות
ממש לא יסכימו
ואין סומכים על הנס
תפתחי את הבקשה כשיהיה לך תלוש אחד.
יכול להיות שהם יהיו נחמדים ויתנו דרגה זמנית. בכל מקרה הם יבקשו גם את התלושים הבאים.
פשוט כל חודש מכניסים בעדכונט חודש נוסף.
לא נחמדים
זה הנוהל לתת דרגה זמנית

• הוסף לסימניות
קיבלתי הודעה שיש לי דרגה עם קישור לאתר אבל לא נפתח לי
יש למישהי קישור תקין לבירור דרגה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה