דרוש מידע מעונות יום תשפ"ג

• פותח הנושא waze
  • פורסם בתאריך
זה לא טעות!!

מתוך מבחני התמיכה: הורה יכול לצרף לבקשה מקוונת להשתתפות המדינה בשכר לימוד תלושים עדכניים יותר ובלבד שהתלוש הראשון מבין השלושה יהיה לכל המאוחר לחודש התואם לחודש כניסת הילד למסגרת
אז אם הבנתי נכון, ילד שהתחיל בתחילת שנה , ניתן יהיה לצרף תלושים לחודשים 9,10,11 לשנת 2022?
כי אם מחשבים הבראה וביגוד כהכנסה, לא כדאי להגיש תלושים של יולי אוגוסוט...

אז אם הבנתי נכון, ילד שהתחיל בתחילת שנה , ניתן יהיה לצרף תלושים לחודשים 9,10,11 לשנת 2022?
כי אם מחשבים הבראה וביגוד כהכנסה, לא כדאי להגיש תלושים של יולי אוגוסוט...
רק בדקי שיהיו לך מספיק שעות עבודה בתלוש של החגים...

היי
קיבלתי דרגה אבל אין לי מושג כמה אני הולכת לשלם
איפה אני יכולה לראות את זה
רק היה כתוב לי שקיבלתי דרגה 3
אני לא רואה בשום מקום סכומים

היי
השנה עוד לא התפרסם
יש את של פ"ב זה יהיה כנראה בערך 150 שח יותר

היי
מתי הגשת את הטפסים ?

הורה שהיה שכיר בתחילת שנה עד יוני ופוטר, יש עניין לשלוח תלושים?

קיבלתי דרגא וכתוב בה רק על חודש ספטמבר, מה זה אומר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה