מידע שימושי מעונות תמ"ת, איפה חסר?

• הוסף לסימניות
בנווה יעקב מתחרד על גבול פסגת זאב המחסור גדול מאד!
יש וועדות קבלה ורשימת ממתינים ארוכה,
אני נמצאת באמצע רשימת ההמתנה ולא רואה סיכוי להתקבל,
ועוד הרבה הורים סביבי מחכים ברשימת ההמתנה.

• הוסף לסימניות
נניח רגע לליברמן, ולכל הגזירות הרעות :( נקווה שיתבטלו במהרה.
בימים כתיקונם, ידוע לכם על מקומות שחסרים מעונות תמת?
מתעניינת בעיקר על אלעד ופ"ת, אבל בהחלט לא רק.
קיים צורך? או שהכל כבר מרושת ותמו ימי וועדות הקבלה ושות' לתינוקות?
אודה לאינפורמציה מדויקת על בסיס ידע אמיתי מאזור המגורים שלכם...
מענין אותי - מה מטרת השאלה? יש לך יכולת קונקרטית להקים משהו כזה?
נניח בפסגת זאב בירושלים יש חוסר במעונות חרדיים ולכן יש מלא פרטיות (שגם הן לא בהכרח מספיקות)
אבל לא נראה לי שיש בנשות השכונה כאלה שיבואו לעבוד כמטפלות (לא בטוחה אבל כך זה נראה)

• הוסף לסימניות
מענין אותי - מה מטרת השאלה? יש לך יכולת קונקרטית להקים משהו כזה?
נניח בפסגת זאב בירושלים יש חוסר במעונות חרדיים ולכן יש מלא פרטיות (שגם הן לא בהכרח מספיקות)
אבל לא נראה לי שיש בנשות השכונה כאלה שיבואו לעבוד כמטפלות (לא בטוחה אבל כך זה נראה)
דבר ראשון יש שם, מכירה כמה שעובדות בזה כבר עכשיו,
דבר שני - ממש לא חייבים דווקא מנשות השכונה, אפשר להביא מרחוק, כמו שבכל מעון.

• הוסף לסימניות
להביא מרחוק אומר לשלם להן הרבה כדי שיהיה שווה להן לבוא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה