כללי מעוניין (מאד!) לדעת אודות 2 כלים באילוסטרייטור...

• הוסף לסימניות
אוקי הלכת רחוק מידי זה לא יכול לעבוד עם מש תעבוד עם צורות פשוטות.

• הוסף לסימניות
נראה לי שפשוט לא הבנתי ת'פואנטה של הכלי הזה.. :(

לא ככ מבין מה מטרתו ולאיזה אפקטים הוא אמור להביא..
כבר לא נעים לי לשגע אותך PARK היקר, אני מרגיש ---- שלא מבין אחרי ככ הרבה הסברים..
סליחה, תודה.
אולי כשאבין ת'רעיון של הכלי, אוכל להתחיל להשתמש בו.. :confused:
מה דעתך?

• הוסף לסימניות
סה"כ זה כלי שאמור לגרום לך לעבוד פחות קשה...
אם אתה מאייר לדוג', אתה בקלות יכול ליצור פרספקטיבה של ביניינים וכו', והתוצאה תהיה מדויקת.!
וגם אם סתם בא לך להטות דברים ;) נראלי שזה עובד גם עם טקסט, לא ניסיתי. אבל עם מש כנראה שזה כבד מדי בשבילו...

• הוסף לסימניות
תודה אלינור..

יש לך אולי במקרה, מקור לסרטונים המסבירים אודות הפרספקטיבה כמו הסרטונים ששלחה לי שיר על כלי המש? עדיף עם קול כמובן..

נראה לי ככה אבין טוב יותר, כי אני חיייב לשמוע הסבר בעפ ולראות בעיניים את הפעולה..

מה חושבים..
יש לכם במקרה?? :)

תודה רבה ושבת שלום!

• הוסף לסימניות
אתה פתוח לנט הרחב?

• הוסף לסימניות
seven
אולי תשלח את החוברת שיש למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> שיהיה לכולם.
והמייל השה זהו מייל שנפתח עבור חברי הפורום בגימייל עם אתה מעונין בסיסמא-שלח הודעה פרטית.
(שלחת כבר? לא?!)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אז היה משתלם לרצות לעזור לי, אה?? ;)

וואי ממש ממש תודה על הלינקים!! כן ירבו! :)

לא שאני הכי באנגלית, אבל אדע להסתדר עם זה בעזרתו יתברך..
שוב מיליון תודות וכמה שתמצא/ו לי - הרי זה משובח!
מצידי גם בערבית.. :p

איך מצאת? ואם אני רוצה לעוד כלים?
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
AdobeTV.
נותן בכל גרסה חדשה שימוש בכלים החדשים.
תעבור על האתר שלהם שווה ללמוד כלים ושימוש פרקטי בהם.

• הוסף לסימניות
היי! :)
שוב תודה רבה!!!

מעריך מאד מאד את הרצון והטרחה בעזרה, באמת! לא כל דבר אמור להיות ברור מאליו..

נכנסתי, אבל לא ממש התעמקתי (כי רציתי להגיב לך ASAP), יש שם חיפוש לפי תוכנות/כלים, או שפשוט צריך לבחור סרטון סרטון ולקרוא ת'פרטים עליו?

אתה מקצוען!! :D

• הוסף לסימניות
עוד שאלה...

אם במש, אני צובע כל קטע וקטע קטן באותו צבע בגוונים שונים ואני רוצה אחכ לשנות הכל לצבע אחר בגוונים של אותו הצבע, יש אפשרות?
נגיד איכשהו עם מטה הקסם?
ועוד, יש אפשרות לעשות מש על אובייקט ללא מילוי?

תודה רבה לעונים!
:)

• הוסף לסימניות
לגבי השאלה הראשונה, יש לך למעלה גלגל צבעים (Recolor Artwork),
תבחר ב: Preset של 1 Color Job
לגבי השאלה השניה, אם אתה מתכוון לעשות מש על קו, לא סביר שזה יעבוד.
כמובן שאתה יכול להפוך את הקו לאובייקט בפני עצמו (מילוי) ואז לעשות עליו מש.

• הוסף לסימניות
תודה רבה ונתנו!
אבל...
לא מוצא בשום מקום recolor artwork כמה שחיפשתי גם בתת כותרות.. האם תוכל להגיד לי איך בדיוק אני מגיע לזה ו/או קיצורי מקשים ו/או דרך סרגל הכלים??

שנית, לא התכוונתי לעשות מש על קו.. אפילו על צורה ללא מילוי וללא קו.. אומר לך למה אני צריך את זה בשביל שתבין למה אני חותר..
לצורך העניין, אני רוצה לאייר קובץ וקטורי על קובץ פיקסלי, ואני רוצה את אותם הגוונים של הצבע החדש. קרי, שהאובייקט עליו אני עובד יהיה שקוף, ובלי להזיזו כל רגע אוכל לצובעו חלק חלק עם כלי הדוגם, ואחכ כאמור לשנות את הצבע יחד עם גווניו בלחיצת כפתור - אחת...

שמתי לב שכלי הדוגם לא מעביר מגרדיאנט על מש, אמת בדבריי או שמא איני יודע איך עושים זאת??
ניסיתי עם צבע רגיל וכן הצלחתי..
יש לי עוד שאלה קצת קשורה, אבל בשביל זה אני צריך קודם לחפש תמונה בנט ולצרפה.

הודעה לקוראים:
האם מאן דהו (ספצ באילוס'!) מוכן לתת לי שיעורים פרטיים בבית/בטל' בתשלום?
על איך כמה ולמה - בפרטי.

שוב תודה ואשמח לעזרתכם הנדיבה(!)
7

• הוסף לסימניות
לקוראים:

שאלתי איזה מעצב מקצועי איך מאיירים צינור מתכת שייראה אמיתי, והוא הסביר לי שצריך לעשות גרדיאנט של שני פסים אפורים בצדדים ואחד לבן באמצע..
אבל איך עושים את הצינור השני ש:
א. זה שבצבע אחר, אז איזה צבע ואיך אני צובע באופן שיראה אמיתי כנל וכמצורף?
ב. איך עושים שיהיה כמו בתמונה שהצינור 'מעוגל' עם אפקט האור וכד'?
ג. ניסיתי לעשות כרית כגון המצורפת, בתלת מימד, ולא צלח בידי.. בין את הצורה הרצויה בין את האפקטים שצריך לעשות שיראה תלת מימד עם גוונים מתאימים וכו?

סליחה על השאלות הרבות.. אני בעיצומה של עבודה שברצוני שתהיה מושקעת ומקצועית..

שוב תודה רבה לעונים החשובים!

קבצים מצורפים

• thumb_177_prdPicture.jpg
    KB 6.5 · צפיות: 17
  • Untitled.jpg
    KB 16.2 · צפיות: 19
  • -.jpg
    KB 22.4 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
קודם כל לגבי הצינור הכסוף - זה - פס אפור, פס לבן, פס אפור כהה, פס אפור,פס לבן פס אפור.... וסליחה על הקטנוניות אבל צריך להקפיד על הפרטים הקטנים...:D כדי שיראה אמיתי.
שנית לגבי הצינור האדום- אני חושבת שבדיוק בשביל זה נוצר מש... אבל זה עבודה, בפרוש.
סתם בכלליות לגבי נקודת אור- מה שאני עושה, שזה מין "רימוי" קטן :rolleyes: לוקחת עוד צורה- אליפסה , עיגול , מה שאני רוצה שיהווה נקודת אור, וצובעת אותו במעבר צבע של- שקוף - לבן- שקוף, וכך ממקמת אותו היכן שאני רוצה בלי להתקשקש עם מש...
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
קודם כל - תודה רבה!!

ענית לי בכלליות לגבי צינור כסוף, או על מה שראית שמצורף?? ובכלל וממש לא קטנוניות.. הלואי כולם היו עונים לי ב"קטנוניות" כזו.. :)
ולא הבנתי כמה דברים:
א. כשאת אומרת 'פס', מה אני אמור להבין מזה? ז"א עד איזה 'עובי' יחסית לאובייקט עצמו הפס אמור להיות? :confused:
ב. בסוף כתבת "... פס אפור....." הנק' מראות שיש המשך, או שרצית להמחיש לי עד כמה זה מפרך..?? :(
ג. גם לא אכפת לי "לרמות", העיקר שיצא יפה.. מה לדעתך עדיף? שיהיה יותר קל ויראה אמיתי יותר? (או שבסוף זה יראה אותו דבר רק תלוי כמה שעות אני רוצה לבזבז..?! ;))
ד. איך ולפי מה אני בוחר את נק' האור? הרי אם יש לי אובייקט מורכב, אזי צריך שכולן יהיו מאותה זוית, לא? אם כך, יש איזה כלי שמראה לי זוית הסתכלות/"צילום" שלפי זה אני צובע נק' אור וצל?
יש עוד שאלות.. כגון לגבי הכרית וכד'..אבל אני רוצה שמישהו לפחות יתחיל לקרוא את כל המלל הזה.. ;)

שוב תודה רבה רבה!!
העזרה שלכם מועילה לי מאד..!! וכנל - כל המרבה בתשובות והסברים - הרי זה משובח! ;)
7

• הוסף לסימניות
בקשר למש.
כדאי לקחת תמונה מקורית הניח ברקע בכבה. להורד מעט אטימותולנעל-לפתוח שכבה דשה ולהתחיל לציר. לעבור לתצגה קוית-בלימלוי. ולהניח קו בכל מקום שהצבע מתחלף.
בכדי ליצור (קפל או קימוט) יש לצייר קו מש מעל ומתחת לקו.

• הוסף לסימניות
תודה רבה שרה!
הגבתי לך בפרטי...

האם יש עוד מגיבים אדיבים?
אני מודה על כל פיסת מידע שנותנים לי..!! :)
תגובה 'קטנה' שלכם - עזרה גדולה בשבילי!
(וואלה זה יכול להיות אחלה סלוגן, לא?! :D מזכיר קצת ארגוני צדקה ;))

קיצר כל מי שיתחדש לו מה בתוכנת אילוס', שרוצה לעזור ולהציע גם מה שלא שאלתי - תבוא עליו ברכת טוב!
(ככל שתענו יותר - כן ארבה וכן אפרוץ..!)
תזכו למצוות!
7

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה