- הוסף לסימניות
נכתב ע"י seven;748784:קודם כל - תודה רבה!!
ענית לי בכלליות לגבי צינור כסוף, או על מה שראית שמצורף?? ובכלל וממש לא קטנוניות.. הלואי כולם היו עונים לי ב"קטנוניות" כזו..
ולא הבנתי כמה דברים:
א. כשאת אומרת 'פס', מה אני אמור להבין מזה? ז"א עד איזה 'עובי' יחסית לאובייקט עצמו הפס אמור להיות?
ב. בסוף כתבת "... פס אפור....." הנק' מראות שיש המשך, או שרצית להמחיש לי עד כמה זה מפרך..??
ג. גם לא אכפת לי "לרמות", העיקר שיצא יפה.. מה לדעתך עדיף? שיהיה יותר קל ויראה אמיתי יותר? (או שבסוף זה יראה אותו דבר רק תלוי כמה שעות אני רוצה לבזבז..?!)
ד. איך ולפי מה אני בוחר את נק' האור? הרי אם יש לי אובייקט מורכב, אזי צריך שכולן יהיו מאותה זוית, לא? אם כך, יש איזה כלי שמראה לי זוית הסתכלות/"צילום" שלפי זה אני צובע נק' אור וצל?
יש עוד שאלות.. כגון לגבי הכרית וכד'..אבל אני רוצה שמישהו לפחות יתחיל לקרוא את כל המלל הזה..
שוב תודה רבה רבה!!
העזרה שלכם מועילה לי מאד..!! וכנל - כל המרבה בתשובות והסברים - הרי זה משובח!
7
א ו-ב- הכל תלוי יחסית לתמונה [אם אתה רוצה לחקות אותה בדיוק ]. וכן לא כתבתי את כל הפסים... וזה לא כזה מפרך בצורה כזו יחסית פשוטה. צרפתי כאן דוגמא מהירה לזה- שים לב לכמות הצבעים בגראדיאנט ולמיקומם. סה"כ דגמתי מהתמונה את הגוונים.
ג. "לרמות" זה טוב... אבל שיראה נורמלי בסוף... אחרת ישימו לב שזה עבודה לא מקצועית
צרפתי הדגמה קלילה במש של הצינור האדום, כמובן שצריך להשקיע במיקום הגוונים ובלה בלה אבל שים לב לנקודת אור- בסה"כ אליפסה עם מעבר צבע של: שקוף - ורוד בהיר- שקוף. [אגב אי אפשר רק זאת בלבד אלא על זה עשיתי מסכה של עיגול במעבר צבע בשחור לבן משום שאחרת הקצוות לא נגמרו יפה]
ד. זה עניין שקשור יותר לציור, וצריך ללמודו. ואין לי מושג לגבי כלי כזה, אם יש דבר כזה אשמח לדעת.
אבל אתה לא צריך להסתבך כלל אם יש לך תמונה, טוב מראה עיניים - פשוט תחקה אותה.
הנושאים החמים