- הוסף לסימניות
בפרט בחולצות מכופתרות. גזרת המותן ממש צרה ומדויקת.בחולצות הגזרות יותר קטנות.
בפרט בחולצות מכופתרות. גזרת המותן ממש צרה ומדויקת.בחולצות הגזרות יותר קטנות.
הבת שלי בת שנתיים לובשת עכשיו מעיל 9-12 המידות שלהם ענקיות (היא אמנם קטנה יחסית לגילה) אבל 12-18 בטוח יהיה ענקתודה על הקישור!
אני רוצה להזמין לבן שלי בן שנה
הוא שמנמן, נשאר רק מידת 12-18 בדגם שאני רוצה
מבינים במידות?
לא יהיה לו קטן מהר?
אשמח להמלצה למעיל מחמם עבור ילדה בת 7.5 שניראת 9
קניתי לבתי את המעיל הזה והוא מהמם ומרופד בבטנת פרווה.אשמח להמלצה למעיל מחמם עבור ילדה בת 7.5 שניראת 9
איזה מידה כדאי לקחת?קניתי לבתי את המעיל הזה והוא מהמם ומרופד בבטנת פרווה.
בנות, מעילים וז'קטים | נקסט ישראל
Browse Girls', Coatsandjackets מנקסט ישראל. אפשרויות משלוח והחזרות. הזמינו כעת!www.next.co.il
הבת שלי בת 10. רזה מאד וגבוהה.איזה מידה כדאי לקחת?
אז לקחת 9 ??הבת שלי בת 10. רזה מאד וגבוהה.
לקחתי 11 וזה מצוין.
הבת שלי בת 10. רזה מאד וגבוהה.
לקחתי 11 וזה מצוין.
הוא חדש. טרם השתמשנו אבל יש לנו נסיון טוב עם נקסט לאורך שנים.אז לקחת 9 ??
כמה זמן יש לך את זה?
לא אני אמרתי את זה.לא הבנתי, אז המידות כן נכונות?
לילדה בת 10 באמת לוקחים 11
אבל נראה לי שאת אמרת לי לילדה בת 7 לקחת 6 או 7 ולא 8...
תמדדי בטבלת המידות שלהם. 8 נשמע לי ענק.תודה לכל העונים!!
אז עכשיו.. הבת שלי נהיתה בת 7 , איזה מידה הייתם מזמינים? 8?
רוצה את המעיל לכמה חורפים.. מצד שני שלא יראה גדול עליה עכשיו..
אם הילדה לא רזה ונמוכה במיוחד המעיל לא יהיה ענק.תמדדי בטבלת המידות שלהם. 8 נשמע לי ענק.
זה למה צריך לבדוק בטבלת מידות....אם הילדה לא רזה ונמוכה במיוחד המעיל לא יהיה ענק.
בטח לא אלו שבאים בגזרה קצרה.
ודאי.זה למה צריך לבדוק בטבלת מידות....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים