דרוש מידע מעילים לילדים מנקסט - יש למישהו ניסיון?

• הוסף לסימניות
רק מסייגת: במעילים בגזרה קצרה לתינוקות ופעוטות (אלו שעולים פחות מ100 ש"ח) הגזרה די מדויקת.
אישית אני חושבת שהם לא כ"כ נוחים בפרט כשיש שכבות נוספות מתחת.
עדיף להשקיע עוד כמה שקלים במעיל בגזרה בינונית באורכה- אפשר גם מידה אחת יותר שיספיק לשנתיים וגם יכיל ברווח את כל השכבות ויאפשר יותר תנועה לידיים.

• הוסף לסימניות
תודה על הקישור!
אני רוצה להזמין לבן שלי בן שנה
הוא שמנמן, נשאר רק מידת 12-18 בדגם שאני רוצה
מבינים במידות?
לא יהיה לו קטן מהר?
הבת שלי בת שנתיים לובשת עכשיו מעיל 9-12 המידות שלהם ענקיות (היא אמנם קטנה יחסית לגילה) אבל 12-18 בטוח יהיה ענק

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצה למעיל מחמם עבור ילדה בת 7.5 שניראת 9

• הוסף לסימניות
האמת שיש לי יותר נסיון עם בגדי תינוקות..

אז מידה 7 לכאורה כדאי?

תודה!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עכשיו אני רואה שעל האחרון באמת אין את הסימון שהוא מחמם, בכלל לא.. אז כנראה יותר לגשם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הבת שלי בת 10. רזה מאד וגבוהה.
לקחתי 11 וזה מצוין.

לא הבנתי, אז המידות כן נכונות?

לילדה בת 10 באמת לוקחים 11

אבל נראה לי שאת אמרת לי לילדה בת 7 לקחת 6 או 7 ולא 8...

• הוסף לסימניות
אשמח לקישור למעיל לילד בן 5 ואיזה מידה לקחת
תודה

• הוסף לסימניות
למישהי יש נסיון במידות של הגופיות לתינוקות של נקסט? האם זה רץ גדול?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה