דרוש מידע מעלה עמוס

• הוסף לסימניות
לפי השמועות הם מחוץ לגבולות של המפה של תוכנית המאה

אבל למעשה המפה כלל לא פורסמה, כך שאין מידע רשמי.

בכל מקרה, תוכנית המאה בוטלה כבר, וטראמפ כבר בדרך הביתה.
לא נכון, הם היישוב נמצא בתוך הגבולות של תוכנית המאה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם המשפחה שאני מכירה לא הסתדרו עם רכב אחד, אבל יש שם משפחות שמסתדרות בלי רכב בכלל.
[עם טלפון חכם זה יותר קל, כי יש קבוצת ווטסאפ בשביל טרמפים, או שעומדים בכניסה ליישוב]

היישוב עצמו חביב , לא ירוק במיוחד אבל עם רוחות עזות כיאה לישוב די מבודד ליד מדבר.

האוכלוסיה מגוונת, מתחלקת לקבוצה ישנה וקבוצה חדשה מבחינת הסגנון, ומאד בחינות. הקבוצה הישנה מוברגת יותר במוסדות היישוב , ההנהלה וכו'.

יש בית ספר אחד וחיידר אחד, אם רוצים משהו אחר צריך לנסוע.

יש דמי תושב ביישוב והם סכום לא קטן כל חודש, וזה חוץ מעלויות ארנונה רגילות שמשלמים למועצה האזורית של הגוש.

האווירה היא אוירת ישוב - לא נועלים דלתות, הילדים נמצאים המון בחוץ

אם רוצים טיול מענין נוסעים למדבר, למי שלא מפחד מבדואים זה מאד מענין.

מחיר דירת שלושה חדרים אני חושבת בין מליון למליון מאה.

תחבורה ציבורית יש לירושלים, אבל לאחרונה יש טנדר שעושה הסעות כמה פעמים ביום לביתר עילית.

• הוסף לסימניות
מחיר דירת שלושה חדרים אני חושבת בין מליון למליון מאה.

תחבורה ציבורית יש לירושלים, אבל לאחרונה יש טנדר שעושה הסעות כמה פעמים ביום לביתר עילית.

את בטוחה שזה המחיר לשלשה חדרים? לי זכור שיותר זול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה