משולם לבנון
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
אז הסיפור שלי הוא כך, אני ב"ה היום עם רישיון אחרי 9 טסטים ו14000 ש"ח, (אני אברך ואשתי מורה, גר בשכירות ..), תכל'ס אחרי 8 טסטים בבית שמש עברתי לאשקלון לויצמן שם לומדים נהיגה נורמלי ולא מרובע, אתה נוהג כל שיעור על רכב אחר עם מורה אחר וזה מאוד מחכים וגם עושה שתתרגל באמת לכביש ולא בריבוע של הרכב של המורה עם אותו מורה, ואחרי הכל הטסטים בפריפריה זה עולם אחר לחלוטין מהמרכז, לא תמצאו שם מישהו שלא עבר אחרי מקסימום 3, בעוד שהממוצע במרכז הוא באיזור ה6 (וודאי בית שמש), אז עצתי היא ללמוד אך ורק בפריפריה (על אופקים גם שמעתי דברים טובים), או מקסימום ללמוד במרכז ואז ללכת לפריפריה לעשות טסט, זה בכלל לא מסובך לעבור מקום אחרי חודש א' אתה בקי ורגיל.
[במאמר המוסגר, בב"ש מעולם אצלי לא חזר על עצמו הטסטר, היה לי 8 בוחנים שונים, ותכל'ס הגעתי למבחן באשקלון ומגיע לי הטסטר האחרון של בית שמש, (אמרתי לו 'לפני חודש בחנת אותי בב"ש' הוא היה קצת נבוך... ובסוף העביר אותי), וראיתי בחוש שהכל מן השמים בהשגחה פרטית ומיוחדת, אבל אחרי כל זה אני לא חוזר בי, שמצד חובת ההשתדלות טוב עשיתי שעברתי לאשקלון ואין לי גרם של חרטה על כך, וכך אני מציע לכל השואלים... (ואני גם לא תולה את זה שעברתי בכך שאמרתי לו שהוא כבר בחן אותי בב"ש, כי אני מכיר אותו וגם שמעתי עליו דברים נוראים שהוא בחיים לא מעביר, ואעפ"כ הקב"ה החליט שאני יעבור)].
[במאמר המוסגר, בב"ש מעולם אצלי לא חזר על עצמו הטסטר, היה לי 8 בוחנים שונים, ותכל'ס הגעתי למבחן באשקלון ומגיע לי הטסטר האחרון של בית שמש, (אמרתי לו 'לפני חודש בחנת אותי בב"ש' הוא היה קצת נבוך... ובסוף העביר אותי), וראיתי בחוש שהכל מן השמים בהשגחה פרטית ומיוחדת, אבל אחרי כל זה אני לא חוזר בי, שמצד חובת ההשתדלות טוב עשיתי שעברתי לאשקלון ואין לי גרם של חרטה על כך, וכך אני מציע לכל השואלים... (ואני גם לא תולה את זה שעברתי בכך שאמרתי לו שהוא כבר בחן אותי בב"ש, כי אני מכיר אותו וגם שמעתי עליו דברים נוראים שהוא בחיים לא מעביר, ואעפ"כ הקב"ה החליט שאני יעבור)].
הנושאים החמים