נכתב ע"י מיליארד;1428487:אני מנסה להסביר לך שזה נראה מצוין בשביל הגודל הזה
אבל את רק מנסה לחפש עוד דרכים להסתבך ונסיונות יצוא חדשים
נכתב ע"י קראנצול;1428503:אני מעצבת אתר ומייצאת רק מאילוסטרייטור, ואף פעם לא היו בעיות....
הכל מבוסס פיקסלים, וזה יוצא מעולה בpng!!!!
נכתב ע"י ביקי;1428504:זה נראה מפוקסל בגלל סיבה אחת
פוטושופ עובד על פיקסלים ולא על וקטור
כך שגם אוביקט חכם וקטורי, הגם שהוא וקטורי וניתן תמיד לעריכה וקטורית, ולהקטנה והגדלה ללא גבול, מוצג פיקסלית. (וזה לא רק תצוגה, כך הוא יראה גם בסוף) כי זה האופן בו פוטושופ מדברת! לכן אם את רוצה אותו באיכות גבוהה יותר, פשוט תעשי קובץ פוטושופ ברזולוציה גבוהה יותר
אם את רוצה לנסות, תפתחי קובץ ברזולוציה נמוכה מאד - כל וקטור שתביאי לשם יראה מפוקסל. כי אין לו דרך להראות אחרת
מקוה שהובנתי
נכתב ע"י תלא;1428505:איך את מייצאת כשאת צריכה גודל ספציפי?
נכתב ע"י קראנצול;1428511:אני כותבת בגודל של הartbord (כשכל התצוגה פיקסלית, כן??) את הגודל שאני צריכה.
מניחה עליו את האובייקט הנבחר....
ו--- מייצאת, מה לא ברור?
נכתב ע"י תלא;1428534:עשיתי בדיוק כך
והוא ייצא לי בגודל עצום-
לא ברור!
נכתב ע"י יונה יונה;1428515:למה את בכלל מביאה את זה לPS?
תסגרי את זה ישיר מאילוסטרייטור.
תני למסמך את הגודל האמיתי שאת רוצה שיצא וביצוא תיצאי ל-72/96 DPI
(לא צריך יותר מזה לתצוגת מסך).
נכתב ע"י תלא;1428534:עשיתי בדיוק כך
והוא ייצא לי בגודל עצום-
לא ברור!
נכתב ע"י יונה יונה;1428540:אינמצב, תבדקי אם לא הגדרת הטעות ס"מ במקום מ"מ.
נכתב ע"י תלא;1428506:הרזולוציה של הקובץ גבוהה מאוד- 450, ולמרות זאת הוא מפוקסל.
ההסבר הזה נכון לפיקסלים, לא במקרה הנידון שהקובץ מיובא כסמארט אובג'קט ופוטשופ מתייחס אליו כוקטורי58 הודעות על כלום.
יש פיקסל. פיקסל הוא נקודה על המסך.
והוא יכול להכיל צבע אחד בודד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים