מי מלכלך ומי נגד? הקמת ועדה הוא דבר מבורך ופנו ב3 שנים האחרונות לחסידות המעטירה שכרגע הקימה ועדה כמה פעמים שהיא תצטרף לועדה של כלל הקהילות בעמנואל וידאגו יחד למחירים זולים לכולם. אך החסידות הנ"ל דאגה לעצמה וכל עוד שהיה לה מחירים זולים לא עניין אותה עוד קהילות.@הנדלניסט
סלח לי אבל אני לא מבין איזה לכלוך יש בהקמת וועדה לפיקוח על המחירים
עמנואל מתפתחת בריבוי תושבים ומכפילה את עצמה מ900 משפחות לפני 3 שנים כיום גרין בה 1,150 משפחות ועוד 4 שנים יגורו בה כ3,000 משפחות. אין במלאי של היזמים שום דירה של 3 או 4 חדרים למכירה כי יש ביקוש מטורף.אני רואה בזה דווקא דבר מאוד מבורך שיביא עוד זוגות צעירים לעמנואל
שזה הדבר היחיד שיכול לפתח את עמנואל, זה ריבוי תושבים
המחירים שהאמירו (כמו בכל הארץ ולא יותר) גרמו גם שבזכותם היו זוכים למכרזים של המינהל לבניית 941 יחי"ד שבזכות המחירים הנורמליים הגיעו יזמים והתמודדו. מה שמביא ריבוי תושבים ומה שגרם שלמעלה מ500 דירות מתוך ה941 דירות הלכו לאנ"ש במחירים מזולים במסגרת תכנית מחיר מטרה.ובמחירים גבוהים אנשים יעדיפו מקומות אחרים
אני לא מתווך בעמנואל בכלל ובהחלט אחד שעוזר שם שנים לקהילה להתפתח בחכמה וביעילות (אגב: למה באמת לא ניסו לעשות משהו יחד עם המתווכים בעיר שזה פת לחמם, למה לא דיברו איתם ונלחמים איתם? האם הדם של החסידות הספציפית הזאת יותר אדומה? האם כולם חייבים לקחת דווקא המתווך שאתם החלטתם מהחסידות שהוא הגיע לגור לפני חודש שיתווך הדירות בעמנואל?)לפי ההתלהמות שלך נגד הוועדה נראה שאתה בכלל לא אובייקטיבי
כנראה או שאתה מתווך בעמנואל ואתה מפחד על הפרנסה שלך
יש לי דירות בהחלט בעמנאל אבל איני חושב למכור אותם ולכן זה לא מפריע לי, עוד משהו אני רכשתי את הדירות שלי כשאף אחד לא האמין בעמנואל והמחירים היו 170,000-220,000 ש"ח כך שאת הרווחים שלי עשיתיאו שיש לך שם דירה/דירות להשקעה ואתה חושש שבגלל הוועדה
אתה לא תוכל למכור אותם ביקר ולעשות את הרווח שלך
את הכתבה של יעקב רייניץ תולה בבית הכנסת בבויאן בעמנואל שבו הוא מלכלך על עמנואל ואתה עוד מתבייש לומר שאני מלכלך על העיר? שיראו כל הצופים את הכתבה ויחליטו האם המלכלך זה מי שכותב שבעמנואל אין כלום או מי שבסך הכל דורש שאם רוצים להקים ועדה לשמור על מחירי הדיור שיעשו את זה בצורה נורמלית עם חכמה ולא כמו פיל בחנות חרסינה ולהרוס במו ידיכם מפעלים חשובים שהקימו שם בעמנואל.ולכן אתה מוכן ללכלך ולהרוס עיר שלם בגלל הרווח האישי שלך
כולנו בעד שהמחירים לא יעלו ואפילו להוריד אותם בצורה עדינה אבל חייבים כאן עדינות ולא אגרסיביות כי הנזק הוא לכולם כשפועלים כמו שפעלו עד עכשיוואתה מנסה להנדס את התודעה שהמחירים רק ימשיכו לעלות
וכפי שכתבתי המחירים שעולים בטוח לא מביאים להתפתחות של העיר
גם אם אתה צודק והנדלניסט הוא בעל אינטרס@הנדלניסט
סלח לי אבל אני לא מבין איזה לכלוך יש בהקמת וועדה לפיקוח על המחירים
אני רואה בזה דווקא דבר מאוד מבורך שיביא עוד זוגות צעירים לעמנואל
שזה הדבר היחיד שיכול לפתח את עמנואל, זה ריבוי תושבים
ובמחירים גבוהים אנשים יעדיפו מקומות אחרים
לפי ההתלהמות שלך נגד הוועדה נראה שאתה בכלל לא אובייקטיבי
כנראה או שאתה מתווך בעמנואל ואתה מפחד על הפרנסה שלך
או שיש לך שם דירה/דירות להשקעה ואתה חושש שבגלל הוועדה
אתה לא תוכל למכור אותם ביקר ולעשות את הרווח שלך
ולכן אתה מוכן ללכלך ולהרוס עיר שלם בגלל הרווח האישי שלך
ואתה מנסה להנדס את התודעה שהמחירים רק ימשיכו לעלות
וכפי שכתבתי המחירים שעולים בטוח לא מביאים להתפתחות של העיר
אין דירות ריקות באופן כללי, יש אחרי איכלוסים של כמות גדולות של דירות אז יש חצי שנה שקשה להשכיר לרוב כמו בבית שמש וכל מקום שיש איכלוסים, ולכן מחירי השכירות לא יורדים על אף הבניה המאסיבית.מחמת מצוקת הדיור אין סיבה שמחירי הדירות בעמנואל ירדו באופן חד
הבעיה שכן קיימת זה דירות ריקות, כי באופן יחסי כמות הדירות החדשות גדולה לאין שיעור מכמות השוכרים החדשים
אני ממש בעד הדרך הזההאפשרות הריאלית זה ללכת לקבלן ולסגור איתו על מספר גדול של דירות בהנחה משמעותית, הבעיה שכל העסקנים לש"ש כמו אברהם סלונים נעלמו, ואלו שמשווקים רוצים להרוויח סכומי עתק וכל ההנחה שהקבלנים יעשו תלך למשווקים, הלוואי ויקומו בחסידויות אנשים שירימו את הכפפה, וכמובן עדיף להתאגד כמה חסידויות ביחד, וכמובן תמורת תשלום הוגן של כמה אלפי ש"ח לדירה יעשו הסכם עם הקבלנים וימכרו דירות בזול, כמובן באופן ריאלי שלא יקרה מה שקרה להתאגדות של גור בקרית גת
אני שמעתי שיש כן כבר עכשיו המון דירות ריקות, בעוד שבקרוב יהיה עוד איכלוסים עצומיםאין דירות ריקות באופן כללי, יש אחרי איכלוסים של כמות גדולות של דירות אז יש חצי שנה שקשה להשכיר לרוב כמו בבית שמש וכל מקום שיש איכלוסים, ולכן מחירי השכירות לא יורדים על אף הבניה המאסיבית.
את גרה שם ?המצב כרגע בעימנואל שהישוב שמתחיל להיות עיר
מחירי השכירות ירדו מאד דירת 3 חדרים די חדשה מושכרת בין 1800 ל 2000 שח והתחבורה קופ"ח מכולות עדיין צולע
אבל מי שרוצה שקט ואיכות חיים ולגור קרוב למרכז (חצי שעה עד שעה נסיעה) זה המקום!
אבל צריך לדעת שמוותרים על איכות חיים ו"תענגות" שיש לעיר הגדולה להציעה
ברור שכןתכל'ס למשקיע כמוני שעוקב בדריכות
זכיתי בדירה בהנחה ואמכור את הדירה לאחר השנים שצריך לחכות
יהיה לי למי להשכיר את הדירה, עד למכירה
יש ביקוש לדירות טובות להשכרה בעמנואלזה מתחיל להישמע קצת באוויר כל העיר הזאת
מי באמת יבוא לגור בכל אלפי היחידות החדשות שיבנו בשנים הקרובות
יש קופ"ח כללית ולאומית, מדברים על לפתוח מכבי.את גרה שם ?
אני שוקלת לשכור שם דירה
אשמח לדעת פרטים על התחבורה והקופ"ח מה הכוונה צולע
ושאר הדברים יש חנויות בגדים נעלים ?
והאם זה הולך לכיוון שנפתחים עוד חנויות או בכיוון ההפוך
יש גם פסיכולוג ילדיםיש קופ"ח כללית ולאומית, מדברים על לפתוח מכבי.
בלאומית- רופא משפחה- הכי טוב שיש! ד"ר פינסקי. ילדים, אחיות, חדר חלוקת תרופות, טיפת חלב, התפתחות הילד= קל"ת, פזיו, רב"ע. רופאת נשים, אולטרא סאונד נשים. הזמינות לכל מה שלא רפואת ילדים, משפחה ואחיות נמוכה מאוד.
חנות בגדים לילדים קטנה+ כלבו, חנות נעליים קטנה. המון עסקים קטנים שכל הזמן
תחבורה- בערך כל שעה לב"ב, 5 פעמים ביום לי-ם, מספר פעמים ביום לקדומים, קרנ"ש, פ"ת, אריאל, מודיעין עלית, אלעד, ב"ש, ביתר
כמובן נפתחים לא הפוךאת גרה שם ?
אני שוקלת לשכור שם דירה
אשמח לדעת פרטים על התחבורה והקופ"ח מה הכוונה צולע
ושאר הדברים יש חנויות בגדים נעלים ?
והאם זה הולך לכיוון שנפתחים עוד חנויות או בכיוון ההפוך
אבל בכאלה כמיות??ברור שכן
יש ביקוש לדירות טובות להשכרה בעמנואל
יש כאלה ששהם לחוצים ולכן אולי השכירו בפחות מ2,000 ש"ח אבל אני מכיר כאלה שהשכירו גם ב2,500 ש"ח וגם ב3,500 ש"ח לדירת 4 חדרים.
בגדול מי שעובר לגור בדירות הרפאים בחריש ובית שמש יכול להגיע לגור
מי מלכלך ומי נגד? הקמת ועדה הוא דבר מבורך ופנו ב3 שנים האחרונות לחסידות המעטירה שכרגע הקימה ועדה כמה פעמים שהיא תצטרף לועדה של כלל הקהילות בעמנואל וידאגו יחד למחירים זולים לכולם. אך החסידות הנ"ל דאגה לעצמה וכל עוד שהיה לה מחירים זולים לא עניין אותה עוד קהילות.
גם עכשיו אנחנו מחזיקים הקלטות של בכירי החסידות מסבירים שלא מעניין אותם קהילות אחרות וחסידיות אחרות אלא חשוב להם שלהם יהיו מחירים זולים בלבד ושאחרים ישלמו ביוקר.
אני לא מאמין שאתה מלכלך ומשמיץ חסידות כה מפוארת וחשובה מתוך רשעותעוד דבר אם אתם מסכימים שהמשווק שלכם בחסידות הוא הגורם המרכזי בעליית המחירים ואומרים שהוא לא בסדר ואנחנו כועסים עליו האם לא היה צריך דבר ראשון להזיז אותו ושהוא יפסיק לייצג את הקהילה בשיווק של הדירות?
גם אתה מודה שצריך וועדה להורדת המחיריםכולנו בעד שהמחירים לא יעלו ואפילו להוריד אותם בצורה עדינה
דבר ראשון רוב הכתבה הוא כותב דברים לעניין ודברים צודקים שכל המחיר שקפץ זה בועה בלי שום סיבהאת הכתבה של יעקב רייניץ תולה בבית הכנסת בבויאן בעמנואל שבו הוא מלכלך על עמנואל ואתה עוד מתבייש לומר שאני מלכלך על העיר? שיראו כל הצופים את הכתבה ויחליטו האם המלכלך זה מי שכותב שבעמנואל אין כלום או מי שבסך הכל דורש שאם רוצים להקים ועדה לשמור על מחירי הדיור שיעשו את זה בצורה נורמלית עם חכמה ולא כמו פיל בחנות חרסינה ולהרוס במו ידיכם מפעלים חשובים שהקימו שם בעמנואל.
הבעיה שכל העסקנים לש"ש כמו אברהם סלונים נעלמו,
דבר ראשון הוועדה הוקמה ומתנהלת בעזרת ובהכוונת אברהם סלונים ובנו יוחנן סלוניםאבל חייבים כאן עדינות ולא אגרסיביות כי הנזק הוא לכולם כשפועלים כמו שפעלו עד עכשיו
ולא כמו פיל בחנות חרסינה ולהרוס במו ידיכם מפעלים חשובים שהקימו שם בעמנואל.
על פניו יהיה לך למי להשכיר, ואם זכית בהגרלה הראשונה באמת זה עוד לא הרבה זמן,יהיה לי למי להשכיר את הדירה, עד למכירה
מעניין7. לגבי אברהם סלונים והבן שלו יוחנן הם בכלל נגד כל מקום בחוץ לקו הירוק
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים