מענק העצמאיים נובמבר-דצמבר

• הוסף לסימניות
מצורף הנוסח כפי שפורסם.

קבצים מצורפים

• נפתחה האפשרות להגשת בקשות למענקי נובמבר - דצמבר 2020 לעצמאים ובעלי שליטה ולעסקים קטנים _ רשות ...pdf
    KB 60.7 · צפיות: 56
  • הוסף לסימניות
לא מקבלת מייל חזרה לסיסמה
האם לעוד מישהו יש כזו בעיה?

• הוסף לסימניות
אחרי הרבה זמן פתאום הגיעה הסיסמה, תמשיכו לעבוד בינתיים...

• הוסף לסימניות
אחרי הרבה זמן פתאום הגיעה הסיסמה, תמשיכו לעבוד בינתיים...
ואז כבר עבר 30 דקות של תקפות הסיסמא...
וחוזר חלילה... :(
בקיצור, עצמאי עמישראל בהמוניו התנפלו על האתר... והוא לא מצליח להשתלט...
ומכאן תצא הבקשה: תנו לו הפוגה, תנו לי לסיים את התהליך;) והכל יסתדר!

• הוסף לסימניות
ואז כבר עבר 30 דקות של תקפות הסיסמא...
וחוזר חלילה... :(
בקיצור, עצמאי עמישראל בהמוניו התנפלו על האתר... והוא לא מצליח להשתלט...
ומכאן תצא הבקשה: תנו לו הפוגה, תנו לי לסיים את התהליך;) והכל יסתדר!
לא.
זה הגיע אחרי 30 דקות מהניסיון שלי, אבל זה עבד.
30 דקות מההנפקה במערכת שלהם, לא מהבקשה שלנו.

• הוסף לסימניות
כנ"ל, אבל אל דאגה הכסף לא בורח ניתן לעשות זאת עוד הרבה שבועות, או לפחות לחכות לערב....

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה, מתחילת הקורונה לא היתה לי פעילות , (הי אבל לא הועברו כספים) ז"א הדיווח הוא אפס!
ושנה קודמת הייתה פעילות, האם אני זכאית מענק או שעסק שלכאורה לא פעיל לא זכאי?

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה, מתחילת הקורונה לא היתה לי פעילות , (הי אבל לא הועברו כספים) ז"א הדיווח הוא אפס!
ושנה קודמת הייתה פעילות, האם אני זכאית מענק או שעסק שלכאורה לא פעיל לא זכאי?
נראה לי שתוכלי לקבל תשובה דרך יועצת מס, זו ששאלה קלה מאוד ויכול להיות שמגיע לך המון המון!! תמהרי לשאול כי אפשר לקבל אחורה ולכל מענק יש תאריך אחרון להגשה חלק כבר אחרי
בהצלחה

• הוסף לסימניות
דרשתי עד עכשיו, ונלחצתי פתאום שאולי עסקים שלא היתה להם פעילות כלל נחשבים כלא פעילים , ועוד אצטרך לשלם להם..

שאלה שניה-
שנה שעברה הייתי בחופשת לידה החל מ1.11.20, האם אוכל להגיש למס הכנסה עבור 11-12.20? כי לא קבלתי דמי לידה מב.ל היות ואני מוגדרת "כלא עונה להגדה" ולכן לא זכאית לדמי לידה .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה