אני לא יועצת מס... גם בשאלה הקודמת כתבתי שכדאי להתייעץ וכו' יש פה שאלות לא מדי מורכבות שצריך פשוט לקבל תשובה מגורם מוסמךדרשתי עד עכשיו, ונלחצתי פתאום שאולי עסקים שלא היתה להם פעילות כלל נחשבים כלא פעילים , ועוד אצטרך לשלם להם..
שאלה שניה-
שנה שעברה הייתי בחופשת לידה החל מ1.11.20, האם אוכל להגיש למס הכנסה עבור 11-12.20? כי לא קבלתי דמי לידה מב.ל היות ואני מוגדרת "כלא עונה להגדה" ולכן לא זכאית לדמי לידה .
יאוש.
הסיסמה שנשלחה שגויה ואחרי כמה נסיונות הם כותבים לי המשתמש נחסם . אללי!
מעניין מה יום מיומיים?יש להם עומס באתר ותקלות בלי סוף
אני תוהה גם.מעניין מה יום מיומיים?
כל המענקים נפתחו לבקשה ביום בהיר אחד וכולנו התנפלנו על האתר.
מעניין אם ההתנפלות של היום אומרת שכולם עניים יותר
או שכולם משועממים יותר?![]()
לענ"ד עבר הרבה זמן בלי מענק לפני חודש וחצי היה הקודם בערך. הקודמים היו יותר צפופים וגם התרגלנו "לבנות על זה"... ולחכות לזה (סוג של קביים במתנה)מעניין מה יום מיומיים?
כולם רוצים כסף...מעניין מה יום מיומיים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים