avigaillll
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
גם אצלי רשום לא התקבלה החלטה
ב15/07 זה מתעדכןגם אצלי רשום לא התקבלה החלטה
בגדול, העיקרון המנחה הוא, שאם ההכנסה של בן הזוג מעלה את הממוצע של שניהם מעל הרף המזכה - זה מבטל את הזכאות של הבן זוג.בלת"ק
מה סכום ההכנסה של בן/בת הזוג שמבטל את הזכות למענק עבודה?
הגשתי עכשיונ.ב יש כבר כאלה שרשום להם שהם זכאים ורשום כבר סכום?
כן.הגשתי עכשיו
והיה כתוב לי זכאי למענק בסך...
האם זה סופי מה שכתוב?
כל שנה הם מקדימים את התשובה בסוף.ב15/07 זה מתעדכן
תמתין, הגשת רק עכשיולמה רשום לי לא נמצאה זכאות
(אני אמור להיות זכאי בוודאות)
אני אדגיש שהגשתי רק השבוע האחרון
זה ישתנה?
נ.ב יש כבר כאלה שרשום להם שהם זכאים ורשום כבר סכום?
בזכאות היה רשום גם תוספת על הילדים?הגשתי עכשיו
והיה כתוב לי זכאי למענק בסך...
האם זה סופי מה שכתוב?
הסימולטור לא מחשב גיל. רק מספר פעוטות.הסימוליטור עודכן, פשוט תבדקו!
הוא מבקש להכניס כמה פעוטות ישהסימוליטור עודכן, פשוט תבדקו!
התשובה - לאילד שנהיה בן 3 בדצמבר 2024
נחשב כפעוט למענק עבודה 2024?
לא - כנ"לילד שנולד באפריל 2021 זכאי למענק?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים