זבון וזבין
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
כןבקשר לתוספת פעוטות,
מישהו יודע האם שני ההורים יכולים להיות זכאים לקבל את התוספת?
שני ההורים שכירים ושניהם זכאים בדרך כלל למענק עבודה.
נשמע קצת לא הגיוני...כןבקשר לתוספת פעוטות,
מישהו יודע האם שני ההורים יכולים להיות זכאים לקבל את התוספת?
שני ההורים שכירים ושניהם זכאים בדרך כלל למענק עבודה.
דווקא זה הגיוני,נשמע קצת לא הגיוני...
הרי 'תוספת פעוטות' באה במקום 'חינוך חינם מגיל 0'.
ולכאורה לא הגיוני לקבל מענק על אותם פעוטות.
לפי תגובתך נשמע שאתה אומר זאת בוודאות. אשמח לדעת מקור.
תסתכלו בהודעה המצוטטתנשמע קצת לא הגיוני...
הרי 'תוספת פעוטות' באה במקום 'חינוך חינם מגיל 0'.
ולכאורה לא הגיוני לקבל מענק על אותם פעוטות.
לפי תגובתך נשמע שאתה אומר זאת בוודאות. אשמח לדעת מקור.
עדכון: ב"ה היום השתנה לזכאיכתוב לי בסטטוס של הבקשה 'לא ניתן לקבל החלטה' מישהו מכיר?
וואו תודה על העדכון בדקתי וראיתיהתשובות למענק עבודה התעדכנו באתר.
אפשר לראות באזור האישי
או בבירור מצב תביעה למענק עבודה (בלי צורך להכנס לאזור האישי)
אם שתיכם באותה מדרגה בטבלת השכר אז לא משנה הסכום המדויק.וואו תודה על העדכון בדקתי וראיתי
אבל איך יכל להיות שאני ובעלי זה אותו סכום בדיוק יש לנו משכורות אחרות
והשנתי גם שונה
עדכון: ב"ה היום השתנה לזכאי
כתוב לכם גם מתי יכנס הכסף? כי מישהו כתב פה שאמרו לו שיכנס ב-9/7וואו תודה על העדכון בדקתי וראיתי
אבל איך יכל להיות שאני ובעלי זה אותו סכום בדיוק יש לנו משכורות אחרות
והשנתי גם שונה
גם לי כתובכתוב לי באזור האישי שחסר דיווח 126
מה אני אמורה לעשות?
תודה רבה
15.7כתוב לכם גם מתי יכנס הכסף? כי מישהו כתב פה שאמרו לו שיכנס ב-9/7
תודה על התשובה,את יכולה לתבוע את המעסיק שלא שלח טופס 126
לפי החוק הוא חייב לשלוח את הטופס הנל לבטל ולמס הכנסה לא יאוחר מה31.3
מה זה קשור שהתפטרתתודה על התשובה,
אני התפטרתי, כבר לא עובדת אצלו
שאני יבקש ממנו את הטופס? ומה אני עושה עם זה? איך מתקדמת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים