- הוסף לסימניות
אוקייגם אם היית עובדת יום אחד הוא היה חייב לדווח עלייך בטופס 126
אז מה אני צריכה לעשות עכשיו?
יודעת לומר לי?
אוקייגם אם היית עובדת יום אחד הוא היה חייב לדווח עלייך בטופס 126
רשום באתר שיש תשובות עד 90 יום מיום הגשת הבקשה או עד ה15.7 המאוחר מבינהםהגשתי בקשה למענק עבודה לפני כמעט כחודש ומייד לאחר מכאן קיבלתי למייל אישור עם מס תביעה
כעת כשאני נכנסת לקישור לברור מצב זכאות ואני מכניסה ת.ז. ומס' תביעה זה רושם לי -
לא קיימת תביעה ע'פ הנתונים שהוקלדו
מישהי נתקלה בזה?צפה בקובץ המצורף 2003653
המעסיק חייב לדווחגם לי מופיע חוסר דיווחי 126
השאלה שלי עכשיו.
האם המעסיק עדיין יכול לדווח את זה?
וכמה זמן אחרי הדיווח, יהיו תשובות?
@אפרת:))
תתקשרי אליו או אם את יודעת מי הרואת חשבון שלו חשבת שכר תפני ישר אליה ותשאלי למה לא דווחו בטופס 126
(את קיבלת אצלו תלושים כן!?)
אם לא נעים לך את יכולה לפנות לחברה שעבדה איתך שתפנה כביכול בשביל עצמה
הוא לא אמור לשלוח לך את הטופס הוא אמור לשלוח לביטוח לאומי ולמס הכנסהכן אני אבקש ממנו 126
כמובן שקבלתי ממנו תלושים
מה אני יעשה עם הטופס? אני צריכה לשלוח אותו לאנשהו? או שהוא צריך להעלות לאתר של רשות המיסים והם עושים את ההצלבה?
זה אמור להתעדכןתודה רבה!!
עזרת לי מאוד!!
ובעצם כשהוא שולח זה אמור להתעדכן? אני צריכה לעשות משהו מול רשות המיסים?
גם לבעלי יש את התשובה הזאת כנראה מרוויח הרבה...שסכום המענק + תמיכת פעוטות נמוכה מ-20 ש"ח - לכן אני לא זכאי
זה סופי?
את צריכה לפנות למעסיקך או מעסיק של בן זוגך שישלחו טופס 126 לבט"ל ולמ"ההגשתי לפני כמה חודשים ועדיין לא זז
יש לי מה לעשות בנידון?
זה מה שכתב לי:
לא ניתן לקבל החלטה מהסיבה/ות הבאות:
• טרם הוגשו/נקלטו דיווחי מעסיקיך
• טרם הוגש/נקלט דווחי מעסיקי ב"ז
המענק הרגיל זה מי שהמשכורת שלו בין 2390-7220 (אם יש לו ילד שתיים )בדקתי באזור האישי ברשום המיסים ושם נכתב
שסכום המענק + תמיכת פעוטות נמוכה מ-20 ש"ח - לכן אני לא זכאי
זה סופי?
אם יש מעל 3 ילדים התקרת זכאות קצת יותר גבוההאם זה מעל 3 תינוקים או ילדים?
אם מעודכן שיש לך ילד/ים מתחת גיל 3 זה אוטומטיאם הגשתי בקשה למענק עבודה רגיל וקיבלתי מענק אני צריכה לבקשה ספציפי על המענק המורחב, או שהמערכת בודקת אוטומטית זכאות?
כן בגלל המענק של פעוטותזה הגיוני ששנה שעברה לא הייתי זכאית בגלל משכורת של בעלי והשנה אני זכאית? והמשכורות של שנינו עוד עלו קצת..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים