מדריך מענק עבודה עבור שנת המס 2024, כולל המענק המורחב לילדים בגילאי 0-3

לפי הסימולטור יש לי זכאות
למה בתוצאות זה מה שמופיע?
1751793658010.png

גם אני כנ"ל.
אשמח אם מישה יבאר את הענין.
תודה.
היכנסו לאזור האישי ברשות המיסים ותראו שם את כל הדיווחי 106 שלכם, האם ע"ב הנתונים האלו חישבתם או ששכחתם מעסיק כלשהו ו/או הסכומים היו שונים?

למה כשאני בודקת זה מה שהוא נותן?
1751798783988.png

לפי הסימולטור יש לי זכאות
למה בתוצאות זה מה שמופיע?

גם אני כנ"ל.
אשמח אם מישה יבאר את הענין.
תודה.
רשמתם ברוטו או נטו בסימולטור?
זה לפי ברוטו
מה הקשר, מקבלים פר חודשי עבודה גם אם חלק מהחודשים לא עבדו כלל
ברור אם לא עבדו כל השנה כלל לא זכאים
אם חלק מהחודשים קיבלו חלד שמירה אבטלה מילואים דמי פגיעה וכ זכאים על החודשים שקיבלו את הכספים הנל ולא על כל השנה
(לד אם קבלה חודשיים שמירה 3 חודשים חלד וחודש אבטלה מקבלת רק על חצי שנה ולא על כל השנה

אני כבר מעל שעה על הקו לרשות המיסים ואין מענה......

רשמתם ברוטו או נטו בסימולטור?
זה לפי ברוטו

ברור אם לא עבדו כל השנה כלל לא זכאים
אם חלק מהחודשים קיבלו חלד שמירה אבטלה מילואים דמי פגיעה וכ זכאים על החודשים שקיבלו את הכספים הנל ולא על כל השנה
(לד אם קבלה חודשיים שמירה 3 חודשים חלד וחודש אבטלה מקבלת רק על חצי שנה ולא על כל השנה
ברור אם לא עבדו כל השנה כלל לא זכאים ?! מה המקור? תנסה בסימולטור עבודה בחלק מהחוד' ותראה שיש זכאות.

קבצים מצורפים

• עבודה בחלק מהחוד'.jpg
    עבודה בחלק מהחוד'.jpg
    KB 70.7 · צפיות: 14
אגב מה הסכום המרבי עם מענק הפעוטות?

:unsure:
יוצא שאדם עם שתי פעוטות שהכנסתו המדווחת היא כ - 7,900 ₪ יקבל כ - 12,000 ₪ מענק עבודה לעומת מי שהכנסתו המדווחת היא כ - 10,600 ₪ שיקבל אפס

כנ"ל
זוג עם שני פעוטות שכ"א משתכר ממוצע 10,600 ₪ יקבלו אפס לעומת זוג שאחד ישתכר כ - 7,900 ₪ והשני כ - 13,300 ₪ (ואפי' הרבה יותר) שיקבלו ג"כ כ - 12,000 ₪ מענק עבודה

נערך לאחרונה ב:
בלתק
אם אודר לי מענק ל2024 ול2023 זה אומר שכלול בפנים המענק לפעוטות, או שזה צריך להגיש בנפרד?
תודה

ברור אם לא עבדו כל השנה כלל לא זכאים ?! מה המקור? תנסה בסימולטור עבודה בחלק מהחוד' ותראה שיש זכאות.
סליחה סליחה לא הסברתי את עצמי ברור
אם כל השנה לא עבדו לא זכאים ואים עבדו חלק מהשנה כן זכאים על החודשים שעבדו
חודשים שקבלו בהם חופשת לידה /שמירה /אבטלה/ דמי פגיעה /מילואים (תאונת עבודה עד 91 יום אח"כ זה קצבת נכות וזה לא נחשב) זה חודשים שנחשבים כאילו עבדו
עכשיו אני קוראת שוב מה שכתבתי וזה נראה לי כן היה ברור גם שם רשמתי שאם עבדן לד חצי שנה או קבלו אחת מהגמלאות הנל זכאי על הזמן שקבל
אולי לא היה לך כח לקרא הכל

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

כבר אמרתי לשלושה אנשים ולא ידעו מזה ויש אפשרות לקבל כמה אלפים בדרך ממש פשוטה אז כל מי שמתאים שיבדוק וירויח בהצלחה
רושמים בגוגל מענק עבודה פותחים איזור אישי ברשות המיסים למי שאין וזה לוקח שלוש דקות בהצלחה

👥 מי זכאי?​

1. שכיר/עצמאי עם הכנסה מעבודה/עסק – תושב ישראל.
  2. גיל:
  3. הורים לילדים מתחת לגיל 19 – זכאים גם אם ללא גיל 55 dafnanaveh.co.il+12כל הזכויות+12פרוטוקול Protocol+12.
  4. מוגבלים עם שכר מינימום מותאם – זכאים גם אם אין להם ילדים או גיל 55+ ממשלת ישראל+14פרוטוקול Protocol+14Savey+14.
  5. מבחן הכנסה חודשית ממוצעת – נקבעת לפי כלל הכנסת העבודה באותה שנה חלקי מספר חודשי העבודה:
  6. מבחן נכסים – לא להיות בעלים (או בעלות של בן/בת הזוג/ילד תלוי) על יותר מ‑50% מבעלות במקרקעין מלבד דירה יחידה dafnanaveh.co.il+2פרוטוקול Protocol+2פרוטוקול Protocol+2.
  7. אינו עובד אצל קרוב משפחה (או בבעלות של קרוב מעל 25%)

📄 יתרונות נוספים​

📝 איך מגישים?​

• הבקשה מוגשת כל שנה, אונליין או דרך הדואר
  • תוקף ההגשה:
    • לשנת המס 2023 – עד 31.12.2025.
    • לשנת המס 2024 – עד 31.12.2026
  • התשלום מתקבל תוך מספר שבועות, לעיתים בדצממבר או ביולי לאחר הגשת הבקשה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה