- הוסף לסימניות
ברור שברוטומחשבים לפי המשכורת ברוטו או נטו?
ברור שברוטומחשבים לפי המשכורת ברוטו או נטו?
כמה המקסימום שאפשר לקבל?אכן טעיתי (זכרתי שככה דווח בעבר)
גם אני כנ"ל.
לפי ניסוח החוק ולפי האופציות שהסימוטלור נותן (8) נראה שאין הגבלהכמה המקסימום שאפשר לקבל?
היכנסו לאזור האישי ברשות המיסים ותראו שם את כל הדיווחי 106 שלכם, האם ע"ב הנתונים האלו חישבתם או ששכחתם מעסיק כלשהו ו/או הסכומים היו שונים?גם אני כנ"ל.
אשמח אם מישה יבאר את הענין.
תודה.
מה הקשר, מקבלים פר חודשי עבודה גם אם חלק מהחודשים לא עבדו כללאם קבלת שמירה חלד או אבטלה -כן
לפי הסימולטור יש לי זכאות
למה בתוצאות זה מה שמופיע?
רשמתם ברוטו או נטו בסימולטור?גם אני כנ"ל.
אשמח אם מישה יבאר את הענין.
תודה.
ברור אם לא עבדו כל השנה כלל לא זכאיםמה הקשר, מקבלים פר חודשי עבודה גם אם חלק מהחודשים לא עבדו כלל
ענו לי אחרי שעה ורבע,אני כבר מעל שעה על הקו לרשות המיסים ואין מענה......
ברור אם לא עבדו כל השנה כלל לא זכאים ?! מה המקור? תנסה בסימולטור עבודה בחלק מהחוד' ותראה שיש זכאות.רשמתם ברוטו או נטו בסימולטור?
זה לפי ברוטו
ברור אם לא עבדו כל השנה כלל לא זכאים
אם חלק מהחודשים קיבלו חלד שמירה אבטלה מילואים דמי פגיעה וכ זכאים על החודשים שקיבלו את הכספים הנל ולא על כל השנה
(לד אם קבלה חודשיים שמירה 3 חודשים חלד וחודש אבטלה מקבלת רק על חצי שנה ולא על כל השנה
תחשב לבד -אגב מה הסכום המרבי עם מענק הפעוטות?
סליחה סליחה לא הסברתי את עצמי ברורברור אם לא עבדו כל השנה כלל לא זכאים ?! מה המקור? תנסה בסימולטור עבודה בחלק מהחוד' ותראה שיש זכאות.
על 2024 לא צריך להגיש בפרד זה אוטומטי כשעדכת את מס הילדים שלךבלתק
אם אודר לי מענק ל2024 ול2023 זה אומר שכלול בפנים המענק לפעוטות, או שזה צריך להגיש בנפרד?
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים