זה מתעדכן לא צריך להגיש שוב
גם אני הגשתי דוח על עוסק פטור בזמן,אני הגשתי דוח עוסק פטור בתאריך 08/05/2025 (לפני יותר מחודשיים, תאריך לא מאוחר בכלל - כי הרי למיטב ידיעתי ניתן להגיש רק מה-01/04) וגם רשום לי ככה
יש לכך הסבר מדוע הם לא טיפלו בעוסק פטור?
אולי בגלל שיש לי חודשים של דמי לידה?
זה יכול גם להיות קשור לזה שיש לי 2 מעסיקים?נתוני דוח בבדיקה אומר שכבר הוגשו כל הטפסים כנראה מאוחר והם עדיין לא גמרו לבדוק
אם בעלך עובד-אד המעסיק שלו עדיין לא שלח טופס 126
ואם הוא לא עובד בטעוות רשמת שהוא עובד
אולי בגלל 12 ימי המלחמה הם עדיין לא הגיעו לטפל בכל התיקים שהוגשו בזמן?גם אני הגשתי דוח על עוסק פטור בזמן,
ורשום לי נתוני בדוח בבדיקה.
אני יודעת שאצל עצמאים זה בד"כ יותר מתעכבאולי בגלל 12 ימי המלחמה הם עדיין לא הגיעו לטפל בכל התיקים שהוגשו בזמן?
מה שבדרך כלל קורה לפני ה-30/06
ואולי לכן עוד לא מעודכן הנתונים של כל העצמאיים
מי יכול לעזור בענין?
מישהו יודע להגיד -אני יודעת שאצל עצמאים זה בד"כ יותר מתעכב
מחר זה כנראה לא יכנס לך אבל תנסי לבדוק עוד שבועיים שלוש
(ואז יחולק לך המענק ב3 ויכנס לך ב15.10
15.12
15.02)
לדעתי כןמישהו יודע להגיד -
אם ההכנסה השנתית [טפס 106] היתה 36,000 ש''ח
6 ילדים + תינוק אחד,
האם זכאים בכלל, ולכמה ?
מה, פתאום ב15/7 יופיע בדרך פלא תשובה אחרת ?העולם נוהג להילחץ מזה כל שנה מחדש
ולהירגע כשהענין מסתדר פתאום ב'נס' ביולי
ככה זה
רשות המיסים מעדכנים לקראת תאריך זה את התשובות, ועד אז לפעמים סתם תוקעים תשובה של מספר נכסים וכדו'מה, פתאום ב15/7 יופיע בדרך פלא תשובה אחרת ?
שמספר הנכסים כן מזכה ?!
מה קורה פתאום בתאריך מסתורי זה ?
מישהו יודע להגיד -
אם ההכנסה השנתית [טפס 106] היתה 36,000 ש''ח
6 ילדים + תינוק אחד,
האם זכאים בכלל, ולכמה ?
תלוי לפי הכנסהמענק ילדים משתנה או קבוע לכולם
טרם הוגשו דיווחי מעסיקךהגשתי בקשה וכותבים לי
לא ניתן לקבל החלטה מהסיבה/ות הבאות:
• טרם הוגשו דיווחי מעסיקיך.
מה זה אומר?
??תלוי לפי הכנס
יש להיכנס לאזור האישי ברשות המיסים ולפתוח פניה: "עדכון הכנסות בתביעה שלי", להעלות טופס 106, צילום ת"ז, והצהרה על מספר מקומות עבודה, בהצלחה.הגשתי בקשה וכותבים לי
לא ניתן לקבל החלטה מהסיבה/ות הבאות:
• טרם הוגשו דיווחי מעסיקיך.
מה זה אומר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים