מידע שימושי מעצבים את אתר פרוג...

מצב
הנושא נעול.
מי שנכנס אמור אוטומטית להתחיל מההודעה האחרונה שהוא קרא בפעם האחרונה ששהה באשכול. אם הוא מחליט לדלג את התגובות הקרובות זה מבחירה שלו.
לא מדוסר דווקא על מישהו שכבר היה באשכול הוא רואה את הנושא באחד מן הפורמים, ומגיב מיד...

לא מדוסר דווקא על מישהו שכבר היה באשכול הוא רואה את הנושא באחד מן הפורמים, ומגיב מיד...
באוטומט האשכול נפתח לו על ההודעה הראשונה באשכול זה שהוא בוחר להגיב לפני שהוא קורא את ההודעות האחרות זו בחירה אישית שלו.

באמת הבאנר השחור היה יותר קריא ונעים לין
תודה שאתם משדרגים את האתר כל הזמן, ממש טוב ומועיל!!(y):D
מבחן הניגודיות:
1647996296948.png

1647996458478.png

*הייתי מוסיפה גם איפושהו את רשימת המנהלים של כל פורום,
לקח לי קצת זמן לקלוט למה מתייגים את @הכלבויניק למשל...
אם כבר הייתי רוצה גם שאצל כל המנהלים יהיה כתוב בחגורת מנהל איזה מנהל הוא כמו שחלק כבר עשו

אבל נראה לי חסרים פה...
נכון אבל לא לכולם כתוב על איזה פורום הם מנהלים

אבל נראה לי חסרים פה...
רשימה לא מדויקת בעליל. ומופיעים שם רק הראשונים לפי סדר א'ב'.

אני חושבת שממש נצרך בתגובות אימוג'י של דיס לייק,
emoji_u1f44e.png

כשממש לא מסכימים עם ההודעה, אבל לא כועסים, ולא עצובים,
זה יותר מזכיר אצבע של פוניבז'ר...

בתקופה הקרובה ישתנו בהדרגה משך זמן עריכת הכותרות וזמן עריכת התגובות.
מעתה ברוב הפורומים יהיה אפשר לערוך כותרות במשך 10 דקות בלבד, ותגובות במשך 20 דקות בלבד. במקרים דחופים אפשר לפנות אל מנהל/ת הפורום.
בברכה, צוות פרוג.

**יש לזה סיבה ?

בתקופה הקרובה ישתנו בהדרגה משך זמן עריכת הכותרות וזמן עריכת התגובות.
מעתה ברוב הפורומים יהיה אפשר לערוך כותרות במשך 10 דקות בלבד, ותגובות במשך 20 דקות בלבד. במקרים דחופים אפשר לפנות אל מנהל/ת הפורום.
בברכה, צוות פרוג.

**יש לזה סיבה ?
מאתמול, הרשאת עריכה ברוב הפורומים התקצרה ל-20 דקות.
סמיילי זועם :mad:

נועד עבור אפשרות תיקוני "שגיעוט קטיו".
ולמנוע שימוש בלתי הולם ע"י שינוי / מחיקת תוכן שמשבש את המשך שרשור התגובות.

אני חושבת שממש נצרך בתגובות אימוג'י של דיס לייק,
emoji_u1f44e.png

כשממש לא מסכימים עם ההודעה, אבל לא כועסים, ולא עצובים,
לדעתי יש להיערך מחדש בכל תחום האימוג'ים.

צוחק רגיל = :LOL:
מתגלגל מצחוק = :ROFLMAO:

לא הבנתי אותך = :rolleyes:

מה?! אני לא מאמין = o_O

מ'תה אומר?! = :unsure:

פשוט. אין לי מה להגיב = :censored:

נערך לאחרונה ב:

מה?! אני לא מאמין = o_O

פשוט. אין לי מה להגיב = :censored:
הצבע.. הי הצבע..

מה?! אני לא מאמין = o_O

פשוט
שפת הסימנים?
. אין לי מה להגיב

דבר נוסף היה כיף שתחזירו את המבנה הקודם שהיה שאפשר לראות את כל הפורומים בעמוד הראשי
גם אני חושבת ככה

ופליז תשנו את הצבע, הכחול הזה ממש מפריע לי בעין גורם לי למין סינוור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה