מה זה בעצם אומר?נכנסים אליו ובוחרים "עקוב אחר המשתמש"
הוא יקבל על זה הודעהחבר שאני רוצה לעקוב
אם מדובר במשתמש מעניין שאתה תמיד מעוניין לקרוא את תגובותיו אז במקום כל פעם לחפש היכן הוא הגיב אז אתה עוקב אחריו ועם כל תגובה שהוא כותב זה שולח לך התראה.בכללי...
למה צריך לעקוב?
זה לא.ועם כל תגובה שהוא כותב זה שולח לך התראה.
איפה בדיוק?זה לא.
יש דף עם עדכונים ממשתמשים במעקב, שם אפשרת לראות את פעילות הנעקבים.
אני לא מקבלת התראותאם מדובר במשתמש מעניין שאתה תמיד מעוניין לקרוא את תגובותיו אז במקום כל פעם לחפש היכן הוא הגיב אז אתה עוקב אחריו ועם כל תגובה שהוא כותב זה שולח לך התראה.
מסתבר שטעיתי:אני לא מקבלת התראות
איך אני יכולה לדעת מתי הנעקב-ת מפרסמ-ת משהו חדש?
זה לא.
יש דף עם עדכונים ממשתמשים במעקב, שם אפשרת לראות את פעילות הנעקבים.
ואיפה הדף הזה נמצא?מסתבר שטעיתי:
איפה בדיוק?
www.prog.co.il
לא מראה לי בכלל על משתמשים במעקב![]()
פעילות אחרונה
www.prog.co.il
הם כנראה לא היו פעילים מאז נרשמת לעקוב אחריהם.לא מראה לי בכלל על משתמשים במעקב
לא מראה לי בכלל על משתמשים במעקב
או שהם חסמו את אפשרות המעקב אחריהם.הם כנראה לא היו פעילים מאז נרשמת לעקוב אחריהם.
אולי שיניתם משהו בהגדרות העדפות?שאלה:
ניסיתי לבדוק פה בתוך כל האשכול אבל לא עלה בידי לקבל תשובה.
עשיתי מעקב על כל הפורום של הלימודים שלי פה בפרוג ומשום מה בימים האחרונים הוא הפסיק להקפיץ לי הודעות חדשות שהתקבלו בו (הן באשכולות שכבר נכנסתי אליהם והן באשכולות חדשים שנפתחו)
עזרה ממישהו, אפשר בבקשה?!
תודה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים