מידע שימושי מעקב אחר משתמש

• הוסף לסימניות
אם מדובר במשתמש מעניין שאתה תמיד מעוניין לקרוא את תגובותיו אז במקום כל פעם לחפש היכן הוא הגיב אז אתה עוקב אחריו ועם כל תגובה שהוא כותב זה שולח לך התראה.
אני לא מקבלת התראות
איך אני יכולה לדעת מתי הנעקב-ת מפרסמ-ת משהו חדש?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא מראה לי בכלל על משתמשים במעקב
הם כנראה לא היו פעילים מאז נרשמת לעקוב אחריהם.
או שהם חסמו את אפשרות המעקב אחריהם.
במקרה כזה, אתם רשומים כעוקבים אבל לא מקבלים כלל מידע אודות הנעקב (עד שישנה את הגדרת הפרטיות שלו)

• הוסף לסימניות
השאלה לגבי מעקב אחר פורום, ולא אחר משתמשים...
שאלה:
ניסיתי לבדוק פה בתוך כל האשכול אבל לא עלה בידי לקבל תשובה.
עשיתי מעקב על כל הפורום של הלימודים שלי פה בפרוג ומשום מה בימים האחרונים הוא הפסיק להקפיץ לי הודעות חדשות שהתקבלו בו (הן באשכולות שכבר נכנסתי אליהם והן באשכולות חדשים שנפתחו)
עזרה ממישהו, אפשר בבקשה?!
תודה!
אולי שיניתם משהו בהגדרות העדפות?
עדיין מוגדר מעקב אחר הפורום הנ"ל?

• הוסף לסימניות
וואוו. איזו מהירות
מחקתי את ההודעה כי ראיתי שהיא נכתבה לא באשכול הנכון...
בכל אופן, על הפורום הנ"ל מופיע מעקב, כשנכנסתי לתוך הפורום, אז חלק מהאשכולות החדשים (מהשבוע וחצי האחרונים) ראיתי שאין עליהם מעקב (עד עכשיו לא הייתי צריכה לסמן מעקב אחרי אשכולות חדשים, פשוט היתה מוקפצת לי הודעה במייל ועכשיו אין לי שום הקפצה, רק על האשכולות הישנים יותר...
איך אני נכנסת להגדרות העדפות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה