מידע שימושי מעקב אחר משתמש

• הוסף לסימניות
אז חלק מהאשכולות החדשים (מהשבוע וחצי האחרונים) ראיתי שאין עליהם מעקב
כשעושים מעקב אחר פורום, בין אם מעקב אחר נושאים חדשים, ובין אם מעקב אחר הודעות חדשות בנושאים קיימים, תמיד הנושא עצמו לא מוגדר כנושא במעקב בראש האשכול, ולא תראו אותו בעמוד נושאים במעקב.
כן תקבלו עליו התראות כי הוא בפורום במעקב.

השאלה אם רק אתם רואים שהוא לא במעקב, או שבאמת לא קיבלתם התראה?

איך אני נכנסת להגדרות העדפות?
העדפות
1635458652082.png

• הוסף לסימניות
באמת זה מעלה לי הרבה סימני שאלה, כשאני רואה הודעה ש"גבר מסוים החליט לעקוב אחריך........"
כאילו מה הוא רוצה ממני ??? מה עשיתי לו ??? מה אני מעניינת אותו ??? מה הוא מצא בי יותר מהרבה אחרות ???
מוזר....
תודו שזה מפחיד / מחשיד....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני רואה שהוא לא במעקב וגם לא קיבלתי התראות.
ייתכן ופספסתם התראה אחת (קורה לפעמים, כשבדיוק כשפותחים את האשכול נוספת בו תגובה וכך אתם לא מקבלים התראה) ואז כבר אתם לא ממשיכים לקבל התראה על אשכול זה עד שתכנסו איליו.

ולגבי 'אשכול במעקב' באמת זה לא אמור להיות תחת מעקב, כי המעקב הוא על הפורום ולא על האשכול, כנ"ל.

• הוסף לסימניות
באמת זה מעלה לי הרבה סימני שאלה, כשאני רואה הודעה ש"גבר מסוים החליט לעקוב אחריך........"
כאילו מה הוא רוצה ממני ??? מה עשיתי לו ??? מה אני מעניינת אותו ??? מה הוא מצא בי יותר מהרבה אחרות ???
מוזר....
יש אפשרות לסרב למעקב
ו..לזרום הלאה.

• הוסף לסימניות
מוזר....
אתם יכולים להגדיר שהעוקב לא יראה כלום מהפעילות שלכם באתר.

לא תמיד זה מסיבה מחשידה, לפעמים סתם הוא לחץ על כפתור המעקב, או שעניין אותו מאד נושא שהגבתם בו, או שהודעותיכם גורמות לו להשראה...
אם אתם נתקלים בניק שעוקב באופן מוזר ומטריד, כמובן פנו להנהלה בדיווח על תוכן שלילי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אתם יכולים להגדיר שהעוקב לא יראה כלום מהפעילות שלכם באתר.

לא תמיד זה מסיבה מחשידה, לפעמים סתם הוא לחץ על כפתור המעקב, או שעניין אותו מאד נושא שהגבתם בו, או שהודעותיכם גורמות לו להשראה...
אם אתם נתקלים בניק שעוקב באופן מוזר ומטריד, כמובן פנו להנהלה בדיווח על תוכן שלילי.
באמת היה אחד עם ניק " @זורם1 " שעקב אחרי הרבה משתמשות חדשות ודיווחתי עליו וחסמו אותו לגמרי
כמובן שבטח הוא כבר פתח ניק חדש ופחות מחשיד....

• הוסף לסימניות
ייתכן ופספסתם התראה אחת (קורה לפעמים, כשבדיוק כשפותחים את האשכול נוספת בו תגובה וכך אתם לא מקבלים התראה) ואז כבר אתם לא ממשיכים לקבל התראה על אשכול זה עד שתכנסו איליו.

ולגבי 'אשכול במעקב' באמת זה לא אמור להיות תחת מעקב, כי המעקב הוא על הפורום ולא על האשכול, כנ"ל.
אבל אפילו לא קיבלתי התראה על זה שנפתח אשכול חדש!!!! :(
מה הפשט?

• הוסף לסימניות
אבל אפילו לא קיבלתי התראה על זה שנפתח אשכול חדש!!!! :(
מה הפשט?
מוזר.
תנסו לבטל את המעקב ולשמור מעקב מחדש, ע"מ לרענן את ההגדרות.

• הוסף לסימניות
ביטלתי את המעקב (אגב, מצחיק משו שהוא שואל באנגלית ורוצה שנגיב בעברית...)
ואז עשיתי מעקב מחדש וזה מה שהוא מקפיץ לי, מה לסמן?
(אני צריכה שכל הודעה בכל אשכול שתחת הפורום אני אקבל הודעה והתראה.)
1635462633067.png

• הוסף לסימניות
ואז עשיתי מעקב מחדש וזה מה שהוא מקפיץ לי, מה לסמן?
(אני צריכה שכל הודעה בכל אשכול שתחת הפורום אני אקבל הודעה והתראה.)
מעולה, כך:
1635463136610.png

השאלה אם אתם רוצים התראה למייל או רק כאן אתר?
סמנו את הרצוי:
1635463216775.png

ואם אתם רוצים גם התראה קופצת בשולחן העבודה, כנסו להעדפות שהובא לעיל.

• הוסף לסימניות
מעולה, כך:
צפה בקובץ המצורף 993623
השאלה אם אתם רוצים התראה למייל או רק כאן אתר?
סמנו את הרצוי:
צפה בקובץ המצורף 993624

ואם אתם רוצים גם התראה קופצת בשולחן העבודה, כנסו להעדפות שהובא לעיל.

ביטלתי וסימנתי כנ"ל, את הכל, גם בהעדפות.
ולא קיבלתי אפי' הודעה ו/או התראה אחת!!! על פעילות שהיתה בפורום:cry:
קיבלתי רק על ההודעה הפרטית שכתבתי (וקשורה לפורום)...
למי פתרונים?!

• הוסף לסימניות
ביטלתי וסימנתי כנ"ל, את הכל, גם בהעדפות.
ולא קיבלתי אפי' הודעה ו/או התראה אחת!!! על פעילות שהיתה בפורום:cry:
קיבלתי רק על ההודעה הפרטית שכתבתי (וקשורה לפורום)...
למי פתרונים?!
על איזה סוג התראה אתם מדברים,
על התראה למייל, או התראה באתר או התראה קופצת?

• הוסף לסימניות
אני צריכה התראה במייל והתראה באתר...
התראה קופצת לא.

• הוסף לסימניות
מוזר....
אני דווקא מבינה אותם...
את כותבת על עצמך 'מתחזקת'..., נו מה את רוצה? עם ישרואל, אין כמוהו!
כולם רוצים להתחזק....!;)

• הוסף לסימניות
על איזה סוג התראה אתם מדברים,
על התראה למייל, או התראה באתר או התראה קופצת?
כנסו לפורום הנ"ל, ולחצו על הכפתור בראש הפורום - "סמן כנקרא"
1635635559257.png

כך שכל הודעה חדשה בפורום אמורה לשלוח התראה.

מאד מוזר, אני פשוט מנסה להבין איזו הגדרה מונעת את ההתראות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה