פרסום קולע
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
איך אני יודעת לאיפה הגיע משלוח מאלי אקספרס שמתחיל ב- LP
בדקתי בכמה אתרים ורשום שהגיע ליעד ב- 16/08
בדקתי לא מופיע שם בכלל, אני צריכה את המוצרים בזמן הקרובבדקתם בטראק 17?
אתם גם יכולים לפתוח סכסוך ולכתוב שבפועל זה לא הגיע אליכם.
איך אני יודעת לאיפה הגיע משלוח מאלי אקספרס שמתחיל ב- LP
www.prog.co.il
זה מה שמופיע באתר, באלי אקספרס רשום הגיע למדינת היעדמה זה לא מופיע בכלל? אין דבר כזה, אא"כ זה מעולם לא נשלח.
נראה שכרגע הגיע לארץ והועבר לחברת משלוחים זהו משלוח ללא מעקב רשמי.בדקתי גם באתר הזה רשום שהגיע למדינת היעד, איך אני יודעת באיזה חברת שליחיות?
דואר מספיק מס' חב' ות.ז.אם אני רואה במעקב שהמשלוח הגיע אם מה אני צריך לבוא לחנות כדי שיביאו לי את החבילה לא קיבלתי בדואר את הדף שלהם
מה זה אומר שיגיע עד הבית?נראה שכרגע הגיע לארץ והועבר לחברת משלוחים זהו משלוח ללא מעקב רשמי.
תלוי בגודל החב'.. וברצון של הדוור.מה זה אומר שיגיע עד הבית?
איך יודעים לאן מגיע?תלוי בגודל החב'.. וברצון של הדוור.
בדרך כלל במס' הזה -חב' קטנה מגיע עד הבית וחב' גדולה מגיע לסניף דואר.
איפה רואים את זה?החברה כתובה בדר"כ באלי אקספרס עצמם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים