מעקב משלוח בדואר - איך לא ?, של חבילה מנקסט,

• פותח הנושא l222
  • פורסם בתאריך
החנות הייתה פתוחה עד מאוחר מאוד, יכול להיות שגם עכשיו היא פתוחה.
אבל זה לא יעזור לכם כלום, הם לא יביאו לכם חבילות של הדואר בשעות כאלה,
רק עד אחת בצהרים , ועד שמונה בערב.
מעבר לזה הם פשוט לא מתייחסים לבקשות הקשורות לדואר גם אם הם פתוחים.

בזמן האחרון, נקסט מחלקים חלק מההזמנות ל2 ואז בדואר זה מופיע 2 חבילות על אותו מספר, לאחותי בסניף בביתר קבלה רק חלק מהמשלוח, התקשרתי לדואר היא טענה שכבר לקחנו, באנו בלי הפתק רוצה עוד חבילה תני עוד מספר או פתק, התחננתי על נפשי כמה פעמים עד שהסכימה לחפש אחרי חצי דקה היא אומרת אוי מצאתי...

נכתב ע"י רמז;1244250:
בזמן האחרון, נקסט מחלקים חלק מההזמנות ל2 ואז בדואר זה מופיע 2 חבילות על אותו מספר, לאחותי בסניף בביתר קבלה רק חלק מהמשלוח, התקשרתי לדואר היא טענה שכבר לקחנו, באנו בלי הפתק רוצה עוד חבילה תני עוד מספר או פתק, התחננתי על נפשי כמה פעמים עד שהסכימה לחפש אחרי חצי דקה היא אומרת אוי מצאתי...

יוהו טוב שאת אומרת,
כי אנו ואחותי הזמנו ביחד משלוח גדול ולא הגיע, אחרי חודש הגיע חלק אפילו לא חצי,
בקיצור עכשיו בנקסט אמרו לה שעל אותו מספר שלחו עוד חבילה, בדואר לא הסכימו לה הם טענו שהיא קבלה עד שאחותי מצאה במייל מספר נוסף אבל זה הגיע לסניף לפני חודש...
ובסניף אצלינו היות וזה לא סניף רגיל שמעתם את הסיפורים ההזויים האלו...
הם טוענים שזה לא הגיע לשם אף פעם , בקיצור נאבדה החבילהה....
אנחנו בחיפושים.

נכתב ע"י נ פלוס;1244145:
ואח"כ שמעתי אותה אומרת "האישה הזאת נודניקית ברמות" :cool:

כן ועל אחותי היא צעקה שהיא חוצפנית..
אני הודעתי לגבר שאנחנו מתלוננים עליהם שלא יחשוב שכל העולם שלו..

הבוקר באתי לסניף הדואר ברב שפע בשעה 10 בבוקר - והתחלתי לגמגם שהזמנתי בחו"ל ועדין לא הגיע לי פתק בדואר ויש לי רק קוד שקיבלתי במייל.....
הפקידה מיד אמרה לי "מנקסט נכון ? " והיא מראה לי על 2 עגלות מפוצצות בחבי' של נקסט.

ובשקט היא אמרה לי "די שיפתחו כבר חנות בארץ זה לא נגמר איתם....." ;);););):D:D:D

נכתב ע"י עסיסי;1244270:
הבוקר באתי לסניף הדואר ברב שפע בשעה 10 בבוקר - והתחלתי לגמגם שהזמנתי בחו"ל ועדין לא הגיע לי פתק בדואר ויש לי רק קוד שקיבלתי במייל.....
הפקידה מיד אמרה לי "מנקסט נכון ? " והיא מראה לי על 2 עגלות מפוצצות בחבי' של נקסט.

ובשקט היא אמרה לי "די שיפתחו כבר חנות בארץ זה לא נגמר איתם....." ;);););):D:D:D
נו וקבלת?

רק שלי לא יגיע לחג?:(:(:(

משהו יודע האם שרות הלקוחות של דואר ישראל עובד היום?

אוף אין לי מכנסיים לחג :(
אני יוצאת לעיר וחוטפת חום מהמחירים

יש מצב שאין נתונים, וזה הגיע לסניף??
יש לי שם דברים לחג....:rolleyes:

נכתב ע"י topo;1244408:
יש מצב שאין נתונים, וזה הגיע לסניף??
יש לי שם דברים לחג....:rolleyes:

איפה את גרה,

אם בבית שמש סניף מרכז הספר אז יש מצב....

אתמול קיבלנו את הדואר רשום, של חבילה אחת.
בעלי נסע הבוקר לסניף של המיון המרכזי בבית שמש, ומצא שם את שתי החבילות, והם נתנו לו גם את החבילה השניה רק לפי המספר.

יש שם בסניף עוד 7-8 חבילות של נקסט.

נכתב ע"י פוסטר;1245264:
בעלי נסע הבוקר לסניף של המיון המרכזי בבית שמש, ומצא שם את שתי החבילות, והם נתנו לו גם את החבילה השניה רק לפי המספר.

איפה זה בדיוק?
אני קבלתי חבילה 1 אחרי מ-ל-ח-מ-ה ממרכז הספר. אתמול קבלתי פתק שהחבילה השניה נמצא בגבת שרת, יש מצב שזה באמת שם? כי התקשרתי לדואר הם אמרו לי שזה טעות וזה נמצא במרכז הספר!
איפה את אמורה לקבל? ומה היה כתוב על הפתק?

על הפתק שקיבלתי היה כתוב שזה במרכז הספר, אבל מרכז הספר סגור מערב החג, אז ירדו לבדוק בסניף המיון באזור התעשיה וחיפשנו שם ומצאנו את שתי ההזמנות.

מחר סגור, יום ראשון פתוח.

קיבלתי פתק לסניף בר אילן בירושלים והם סגורים בחוה"מ, יש איזשהו דרך אחרת לקבל את החבילה?
את הפתק קיבלתי מסניף המרכזי בירושלים וכמובן אין מענה כמיטב מסורת דואר ישראל...

משהי יודעת מה המשמעות של המקרה הבא >
ב28/3 קניתי כמה הזמנות ממיילים שונים, ב"ה כולן כבר הגיעו, חוץ מ...

באחת מההזמנות שלחו לי מספר למעקב אחר החבילה בדואר
אחרי יומיים קיבלתי הודעה מנקסט שמספר המעקב השתנה ל-XXX..., אין לי מושג למה החלטו להחליף
המספר החדש שהם נתנו לי מתחיל ב CD, ולא RE כמו שהיה תמיד, יצא לכן להתקל בקידומת כזו?

חוצמזה, במעקב אחר החבילה כתוב שהיא כבר נשלחה משוודיה ב4/4, שבעצם כל החבילות שלי נשלחו אז וכולן כבר הגיעו לפני החג
יתכן שזה קשור למספר שהוחלף...?
(שלחתי להם מייל ולא קיבלתי תגובה, ובטלפון- לא בא לי לשבור תשיניים...)
תודה מראש...

גם החבילה שלי הגיע משוודיה, ועל חבילה אחת אפילו לא קיבלתי הודעה דרך המייל, רק את הפתק של הדואר רשום.

גם לי היה קידומת באחד החבילות CD וזה הגיע ב"ה
אני ממליצה לך להתקשר בדואר טלפון 171 וללחוץ לשירות לקוחות, הם בודקים לך בדיוק מה קורה עם החבילה ואיפה זה נמצא. (אם זה נמצא בארץ)
בהצלחה

נכתב ע"י פוסטר;1245264:

לפני כמה זמן הזמנת???

נכתב ע"י נ פלוס;1245512:
אני ממליצה לך להתקשר בדואר טלפון 171 וללחוץ לשירות לקוחות, הם בודקים לך בדיוק מה קורה עם החבילה ואיפה זה נמצא. (אם זה נמצא בארץ)
בהצלחה

גם אם באתר כתוב שאין שום מידע על החבילה????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה