נכתב ע"י נ פלוס;1243214:גם אני באותו סניף (בחנות של הספרים)! אני הולכת מחר ואם היא לא מביא לי את זה אני מתלוננת בדואר אליה!! היא פשוט חוצפנית!
נכתב ע"י נ פלוס;1243276:ככה אמרו לי בדואר! שזה בסניף
נכתב ע"י פוסטר;1243283:גם לי הסניף הזה של הדואר עלה לי כבר לראש,
איך זה שאין סניף דואר אחד נורמלי בכל רמת בית שמש?
נכתב ע"י l222;1243279:מה המספר של הסניף??? של הספרים?
נכתב ע"י נ פלוס;1243303:המספר טלפון את רוצה?
נכתב ע"י l222;1243308:
נכתב ע"י נ פלוס;1243310:02-9923540
ותתכונני לתשובות בלי שום יחס אנושי! וגם לניתוק באמצע![]()
נכתב ע"י l222;1243323:אין מענה....
לא זו בדיוק הנקודהנכתב ע"י נעמי.;1243403:אם אתם הולכים לסניף עם המספר שנקסט שלחו, (מס' הדואר הרשום) הם אמורים לתת לכם את זה.
(בסניף בירושלים זה הולך גם ככה, מקווה שגם בבית שמש)
נכתב ע"י l222;1243407:לא זו בדיוק הנקודה
יש כאן סניף משוכלל מאוד, זה בתוך חנות והאישה פשוט לא מסכימה לתת, כר בטלפון הודיעה פה לכמה נשים שאין לבוא רק עם הודעה,
חיכיתי להודעה מלא זמן ולא הגיע אז הלכתי עם מספר ולא מוכנה לבדוק כי כבר עבר חודש וכנראה היא החזירה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים