מעקב משלוח בדואר - איך לא ?, של חבילה מנקסט,

• פותח הנושא l222
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אי זה יכול להיות?

חלק הגיע וחלק לא...
בחבילה אחת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1243214:
גם אני באותו סניף (בחנות של הספרים)! אני הולכת מחר ואם היא לא מביא לי את זה אני מתלוננת בדואר אליה!! היא פשוט חוצפנית!

חכי נפתח תלונה ביחד!!

אני אלך בסביבות הצהריים שאנ אדע בטוח שזה הגיע.

שלך הגיע לסניף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1243276:
ככה אמרו לי בדואר! שזה בסניף

מה המספר של הסניף??? של הספרים?

• הוסף לסימניות
גם לי הסניף הזה של הדואר עלה לי כבר לראש,
איך זה שאין סניף דואר אחד נורמלי בכל רמת בית שמש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1243283:
גם לי הסניף הזה של הדואר עלה לי כבר לראש,
איך זה שאין סניף דואר אחד נורמלי בכל רמת בית שמש?

תאמיני לי שישאירו את זה בסניף המרכזי יהיה יותר טוב מהר וקל,
חודש אנחנו מחכים לחבילה שלא הגיעה דבר דואר,
וסוף סוף אמרו שזה בסניף מלפני חודש, והגברת לא רצתה לבדוק שזה אכן אצלה..
אמרנו לה אז להודיע לדואר שאת שלחת את זה חזרה...
אז היא אמרה בסוף עוד תגידו שלקחתי את זה...

ומי אומר שלא??

• הוסף לסימניות
:D:D:Dאיזה כיף!!! החבילה כבר בסניף.:D:D:D
הזמנתי ביום ראשון לפני שבוע וחצי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1243310:
02-9923540
ותתכונני לתשובות בלי שום יחס אנושי! וגם לניתוק באמצע :mad::eek::rolleyes::cool::eek::(

אין מענה....

• הוסף לסימניות
אם אתם הולכים לסניף עם המספר שנקסט שלחו, (מס' הדואר הרשום) הם אמורים לתת לכם את זה.
(בסניף בירושלים זה הולך גם ככה, מקווה שגם בבית שמש)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי.;1243403:
אם אתם הולכים לסניף עם המספר שנקסט שלחו, (מס' הדואר הרשום) הם אמורים לתת לכם את זה.
(בסניף בירושלים זה הולך גם ככה, מקווה שגם בבית שמש)
לא זו בדיוק הנקודה
יש כאן סניף משוכלל מאוד, זה בתוך חנות והאישה פשוט לא מסכימה לתת, כר בטלפון הודיעה פה לכמה נשים שאין לבוא רק עם הודעה,

חיכיתי להודעה מלא זמן ולא הגיע אז הלכתי עם מספר ולא מוכנה לבדוק כי כבר עבר חודש וכנראה היא החזירה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י l222;1243407:
לא זו בדיוק הנקודה
יש כאן סניף משוכלל מאוד, זה בתוך חנות והאישה פשוט לא מסכימה לתת, כר בטלפון הודיעה פה לכמה נשים שאין לבוא רק עם הודעה,

חיכיתי להודעה מלא זמן ולא הגיע אז הלכתי עם מספר ולא מוכנה לבדוק כי כבר עבר חודש וכנראה היא החזירה...

ולא רק זה! היום דברתי איתו שוב! ואמרתי לו ששאלתי בדואר והם אמרו שאפשר לבקש בלי הפתק! אז הוא עונה לי "אין לי זמן לחפש בכל החבילות, תבררי בדיוק באיזה תאריך קבלתי את זה לחנות" :rolleyes:
טוב הורדתי את הראש! והתקשרתי שוב לדואר, והם אומרים לי שהם לא יכולים לבדוק!
הוא פשוט לא הזוי הבן אדם! אין לו כח וסבלנות, אז חמה הוא לוקח את זה על עצמו?:cool:

• הוסף לסימניות
מידי שנה בשנה, בזמן הזה של ערב פסח יש עיכובים רציניים של הדואר.
אפשר לפי האתר של הדואר, לדעת באיזה תאריך הגיע לסניף, ולבקש לפי זה.

• הוסף לסימניות
ב"ה החבילה הגיעה.
איזה דברים יפים!

רק שלי לא?? :(
הזמנתי לפני 3 שבועות.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה