בדוק ומנוסה?נכתב ע"י Shia;1086437:יש משהו שנקרא Wine שהוא אמולטור ווינדווס לסביבת לינוקס והוא מאפשר להריץ תוכנות המיועדות לווינדוס, כולל פוטושופ...
נכתב ע"י trew;1086443:מריץ PS בגולד אם אני לא טועה, לא מריץ את האחרות.
בנוסף יש תוכנה בתשלום בשם CrossOver שמריצה תוכנות טוב יותר, עדין התוכנות שציינת לא נתמכים טוב.
נכתב ע"י trew;1086748:יפה לראות שזה עובד, עדין זה לא שיכנע אותי ללכת על זה עם פרויקט, אני חושב שאולי זה יהיה רעיון טוב אם תיקח את לינוקס ותתקין עליו את התוכנות תראה מקרוב איך זה מתפקד לך וכמה אפשר להכנס עם פרויקט לדבר הזה.
נכתב ע"י trew;1086759:אני משתמש בלינוקס כבר כמה שנים כמשתמש קצה, כזה שלא נוגע בקוד.
וואקום נתמך מעולה בלינוקס ולפי כמות התלונות שאני רואה פה על הדרייבר וכו' אז כנראה שהוא עובד טוב יותר מאשר בווינדוס.
בלנדר עובדת הרבה יותר טוב בלינוקס ומנצלת את החומרה הרבה יותר טוב מאשר בלנדר בווינדוס.
הניסיון שלי עם הרצת תוכנות באימולטור הוא כזה, יש תוכנות שעובדות מעולה ויש כאלה שפחות מה שבטוח הוא שתי דברים, הממשק מכוער, דבר שני תצטרך לשכנע אותו לדבור עברית (למקם פונט איפשהו אם אני לא טועה).
היות ויש לי מחשב עם מספיק זיכרון אני מעדיף פשוט להפעיל מכונה וירטואלית של ווינדוס ולהתקין עליה את כל מה שאני צריך, כך אני יודע שדברים עובדים ואין לי הפתעות שלא ידעתי עליהם קודם.
בכל אופן שמעתי שPS CS6 עובד טוב על Wine אז אולי אנסה אותו שוב, בקשר לאופיס 2010 זה עובד אבל זאת לא אותה חוויה כמו בווינדוס.
בגדול לינוקס מריצה דברים טוב יותר מאשר ווינדוס, וזה נכון גם לגבי מאיה, ניוק, ריל פלואו, הודיני וכו' רק שאדובי עוד לא החליטו לעשות לנו את הטובה הזאת ולפתח את התוכנות שלהם גם ללינוקס.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים