אביזרים לרכב מערכת מולטימדיה לרכב

שלמה יש מערכת טובה במחיר קצת יותר זול ?
אתה יכול להזמין מסגרת מפה
ומולטימדיה ומצלמת רוורס מפה אמנם זה כתוב לקורולה 2007 אבל אפשר להוריד את המסגרת ולחבר
את זה למסגרת הזאת זה פשוט מאוד זול המולטימדיה
או מפה מערכת כולל הכול ותזמין את הראשון מצד ימין בשורה השניה
פה יש לך גם מערכת זולה
1691054220072.png

נערך לאחרונה ב:
נערך לאחרונה ב:
זה לא נראה לך מתאים ל 2006?
עריכה:
בדקתי למטה וראיתי מה שכתבת כאן בעבר שהבעיה עם הגלגלת של המזגן, אני שואל האם אפשר להתקין את הפלסטיק שמגיע עם זה ולבטל את הגלגלת, או שזה חלק יותר פנימי
אפשר לבטל וצריך גם להזמין עם זה תריסים למזגן
זה לא נראה לך מתאים ל 2006?
עריכה:
בדקתי למטה וראיתי מה שכתבת כאן בעבר שהבעיה עם הגלגלת של המזגן, אני שואל האם אפשר להתקין את הפלסטיק שמגיע עם זה ולבטל את הגלגלת, או שזה חלק יותר פנימי
פה יש מסגרת עם תריסים

ישר כוח הרב ברנד על כל העזרה
אשמח לקישור למולטימדיה לטויוטה קורולה 2013 הדגם הישן sun plus ( יש כבר מסך ישן ברכב אם זה אומר משהו על הסוג של הרכב, ראיתי משהו לגבי קנבוס, אם יש מסך. החכימני בזאת) משהו מומלץ תודה מראש!

ישר כוח הרב ברנד על כל העזרה
אשמח לקישור למולטימדיה לטויוטה קורולה 2013 הדגם הישן sun plus ( יש כבר מסך ישן ברכב אם זה אומר משהו על הסוג של הרכב, ראיתי משהו לגבי קנבוס, אם יש מסך. החכימני בזאת) משהו מומלץ תודה מראש!
יש לך פה ותשאל את המוכר לגבי קנבוס לכאורה לא צריך
לוייז תזמין את הדגם T10
ראיתי אצל מוכר אחר שיש צורך בקנבוס האם מה שיש לך היום הוא כזה?
זה המוכר הזה
1691410167131.png

יש לך פה ותשאל את המוכר לגבי קנבוס לכאורה לא צריך
לוייז תזמין את הדגם T10
ראיתי אצל מוכר אחר שיש צורך בקנבוס האם מה שיש לך היום הוא כזה?
זה המוכר הזה
צפה בקובץ המצורף 1438530
יש לי משהו דומה לא כזה בדיוק
איך מזמינים קנבוס.?
אני מעדיף את המוכר הזה יש לו דירוג יותר טוב

יש לי משהו דומה לא כזה בדיוק
איך מזמינים קנבוס.?
אני מעדיף את המוכר הזה יש לו דירוג יותר טוב
השאלה היא אם יש לך מקורי מהחברה
או שזה משהו בהתקנה מקומית מהארץ ואז אתה בטוח לא צריך קנבס

תרד למטה קצת ותלחץ על התמונה בעיקרון זה יוביל אותך לקנבוס
ואם לא תשאל את המוכר

@שלמה ברנד תודה רבה על העזרה בבחירה מערכת לרכב
ב''ה המשלוח מאלי אקספרס הגיע

אתה גם מתקין מערכות מולטימדיה?
אם כן באיזה אזור

היי
מכירים מישהו שמתקין במרכז
מולטימדיה ומצלמת רוורס לקורולה 2011(קניתי באלי אקספרס)
וכמה לוקחים על זה?
תודה

יש לי רכב

פיג'ו 2008Active אוט׳ 1.6 (120 כ״ס)​

עם מערכת מולטימדיה מובנית מקורית אבל זה בלי וויז מעונין לקנות מערכת פשוטה מובנית
מה האפשרויות שלי
תודה רבה

חיפשתי בקישורים לגרנדיס,
לא מצאתי שום דבר שמכסה את הפתח של הרדיו למטה שיוצא מכלל שימוש.
@שלמה ברנד יש פיתרון לזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה