- הוסף לסימניות
שלמה יש מערכת טובה במחיר קצת יותר זול ?איזה יש לך היום כזה או כזה בשורה ראשונה זה A ושורה שניה זה B ולוייז מומלץ לפחות 3 גיגה ראםצפה בקובץ המצורף 1427967
שלמה יש מערכת טובה במחיר קצת יותר זול ?איזה יש לך היום כזה או כזה בשורה ראשונה זה A ושורה שניה זה B ולוייז מומלץ לפחות 3 גיגה ראםצפה בקובץ המצורף 1427967
אתה יכול להזמין מסגרת מפהשלמה יש מערכת טובה במחיר קצת יותר זול ?
זה לא נראה לך מתאים ל 2006?כי ל2006 אין משהו שמתאים בול
אפשר לבטל וצריך גם להזמין עם זה תריסים למזגןזה לא נראה לך מתאים ל 2006?
עריכה:
בדקתי למטה וראיתי מה שכתבת כאן בעבר שהבעיה עם הגלגלת של המזגן, אני שואל האם אפשר להתקין את הפלסטיק שמגיע עם זה ולבטל את הגלגלת, או שזה חלק יותר פנימי
פה יש מסגרת עם תריסיםזה לא נראה לך מתאים ל 2006?
עריכה:
בדקתי למטה וראיתי מה שכתבת כאן בעבר שהבעיה עם הגלגלת של המזגן, אני שואל האם אפשר להתקין את הפלסטיק שמגיע עם זה ולבטל את הגלגלת, או שזה חלק יותר פנימי
יש לך פה ותשאל את המוכר לגבי קנבוס לכאורה לא צריךישר כוח הרב ברנד על כל העזרה
אשמח לקישור למולטימדיה לטויוטה קורולה 2013 הדגם הישן sun plus ( יש כבר מסך ישן ברכב אם זה אומר משהו על הסוג של הרכב, ראיתי משהו לגבי קנבוס, אם יש מסך. החכימני בזאת) משהו מומלץ תודה מראש!
יש לי משהו דומה לא כזה בדיוקיש לך פה ותשאל את המוכר לגבי קנבוס לכאורה לא צריך
לוייז תזמין את הדגם T10
ראיתי אצל מוכר אחר שיש צורך בקנבוס האם מה שיש לך היום הוא כזה?
זה המוכר הזה
צפה בקובץ המצורף 1438530
השאלה היא אם יש לך מקורי מהחברהיש לי משהו דומה לא כזה בדיוק
איך מזמינים קנבוס.?
אני מעדיף את המוכר הזה יש לו דירוג יותר טוב
תבדוק פה בדפים האחרונים העלתי קישוריםאיזה מולטימדיה מומלצת לגרנדיס 2010?
אני מתקין בביתר עילית@שלמה ברנד תודה רבה על העזרה בבחירה מערכת לרכב
ב''ה המשלוח מאלי אקספרס הגיע
אתה גם מתקין מערכות מולטימדיה?
אם כן באיזה אזור
תשאיר את הרדיו רק מושכים ממנו את הכבל ללמעלהחיפשתי בקישורים לגרנדיס,
לא מצאתי שום דבר שמכסה את הפתח של הרדיו למטה שיוצא מכלל שימוש.
@שלמה ברנד יש פיתרון לזה?
בד''כ ההתקנה לא כזו מסובכת, טיפה צפיה בסירטני הדרכה ביוטיוב + ידיים בנוניות ואתה אחרי זה..אין אף אחד שמתקין במרכז?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים